reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mila - zależy w którym szpitalu. Z tego co czytałam wynika, że niektóre (czytaj prężne marketingowo) szpitale wynalazły na to sposób - podpisują z położnymi dodatkowe umowy o dzieło za extra dyżury itp. Więc w niektórych szpitalach wszystko będzie po staremu.

reklama
Bazylia, chyba rzeczywiście wybiorę się do okulisty, żeby się wypowiedział na temat tego ciśnienia. To mój jedyny cesarski punkt zaczepienia (na ten moment). Ty masz inny punkt wyjścia, bo Twoje -6 to chyba już spora wada - więc z Tobą raczej nie powinni dyskutować.

"Z tego co czytałam wynika, że niektóre (czytaj prężne marketingowo) szpitale wynalazły na to sposób - podpisują z położnymi dodatkowe umowy o dzieło za extra dyżury itp. Więc w niektórych szpitalach wszystko będzie po staremu". Bazylia, od 1 stycznia tego roku zmieniły się przepisy i po tych zmianach taka forma, o której piszesz, jest już niestety niemożliwa.

A teraz dla odmiany horror!!!!!
Zaprosiłam szwagierkę,:-) dałam pączki :-) :-) :-) a ona wiszczy i się krztusi......:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Jejku i mi połknęła prptezke, jakąś z 1 zębem, do pączka przywarła i teraz blady strach:eek: :eek: :eek:
Mam nadzieję że nic jej nie będzie:baffled: :baffled: :baffled:

Mila, gdzie wyczytałaś o tych zmianach? Nawet jeśli coś takiego weszło, to nie wierzę, żeby położne tak łatwo zrezygnowały z takiego zarobku, wiec pewnie szybko znajdą obejście :)

Ewa, oby szwagierce nic nie było :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry