Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mila - zależy w którym szpitalu. Z tego co czytałam wynika, że niektóre (czytaj prężne marketingowo) szpitale wynalazły na to sposób - podpisują z położnymi dodatkowe umowy o dzieło za extra dyżury itp. Więc w niektórych szpitalach wszystko będzie po staremu.
Bazylia, chyba rzeczywiście wybiorę się do okulisty, żeby się wypowiedział na temat tego ciśnienia. To mój jedyny cesarski punkt zaczepienia (na ten moment). Ty masz inny punkt wyjścia, bo Twoje -6 to chyba już spora wada - więc z Tobą raczej nie powinni dyskutować.
"Z tego co czytałam wynika, że niektóre (czytaj prężne marketingowo) szpitale wynalazły na to sposób - podpisują z położnymi dodatkowe umowy o dzieło za extra dyżury itp. Więc w niektórych szpitalach wszystko będzie po staremu". Bazylia, od 1 stycznia tego roku zmieniły się przepisy i po tych zmianach taka forma, o której piszesz, jest już niestety niemożliwa.
A teraz dla odmiany horror!!!!!
Zaprosiłam szwagierkę,:-) dałam pączki :-) :-) :-) a ona wiszczy i się krztusi......
Jejku i mi połknęła prptezke, jakąś z 1 zębem, do pączka przywarła i teraz blady strach
Mam nadzieję że nic jej nie będzie
Mila, gdzie wyczytałaś o tych zmianach? Nawet jeśli coś takiego weszło, to nie wierzę, żeby położne tak łatwo zrezygnowały z takiego zarobku, wiec pewnie szybko znajdą obejście
Dziewczyny już po obronie i wiecie co OBRONIŁAM SIĘ i SKOŃCZYŁAM STUDIA, ale więcej opisze jutro bo mąż mnie dzisiaj chce przytulać cały wieczór bo w końcu się nie uczę ;-)Do jutra papa