reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Negri - GRATULACJE!!!
Trzeba to oblać ;-)

Ja wstałam dzisiaj strasznie objedzona pączkami. Teściowa przyniosła wczoraj ogromną tacę cieplutkich pączków, szkoda było, żeby się zmarnowały więc zjadłam :-D Zaraz idę po stepper do piwnicy, trzeba się z nim przeprosić i trochę poćwiczyć :tak:

Ja mam chyba zbyt małą wadę wzroku do cesarki: - 0,75 Będzie naturalnie :szok:

:-) wITAM!
JUTRO IDZIE MY NA usg poznac plec:-) ...tzn pan:nerd: powiedzial ze juz prawie polowa ciazy i ze trzeba zrobic usg i oczywiscie bedzie mozna sprawdzic plec o ile panstwo chca:-D jasne ze chcemy juz nie mozemy sie doczekac jak male sie obroci i nie bedzie chcialo pokazac to bedziemy tak dlugo czekac az soe odbroci :wściekła/y: nie ma szans nie popuszcze :zawstydzona/y:
milego dnia...jestem dziennie czytam was ale jakos nie mam czasu odpisywac zreszta z reguly jestem malomowna:zawstydzona/y:

To i ja melduje się w dzisiejszym dniu!!!;-)
Ale macie fajne kolorowe suwaczki!:laugh2:
Patina26 jak już będziesz wiedziała napisz nam koniecznie-umieram z ciekawości;-)

A ja jeszcze tyle musze czekac na to połówkowe usg, że chyba uschnę do tej pory. Witam wszystkich.
Coś mnie brzuch od wczoraj ściska, napina się, co to??

Dzięki dziewczyny :happy: ja też się cieszę i sama nie mogę w to uwierzyć :-D A ja wczoraj opijałam sokiem z porzeczki a mąż i rodzice szampanem :-( a ja nie mogłam buuuuu ale cóż mam odłożony szampan który dostałam od dziewczyn z uczelni na prezent ślubny i wypije go z przyjaciółką jak już urodzimy i skończymy karmić ;-) hihihi troche sobie poczeka na nas ten szampan ale cóż będą 2 powody bo przyjaciółka broni się w czerwcu :tak:

A co od USG i badania to idę w środę i też nie mogę się doczekać bo chce już wiedzieć czy będzie córeczka czy synek :-) Pozdrawiam cieplutko

Bazylia cierpliwości, zobacz jak czas pędzi, ten tydzień mi też dość szybko zleciał,
jutro wraca mój mąż<muszę gorąco go przywitać......-wiecie co mam na myśli;-)> tylko że ciężko być seksowną z takim brzuszkiem....:baffled:eeeeee.

Jestem bardzo zadowolona bo wczoraj za 15 zł kupiłam materiał elastyczny, elegancki i szwagierka w nast tyg uszyje mi ciążowe portki:) hura! W maju komunia mojego siostrzeńca też myślę nad jakimś strojem....kupie materiał koszulowy haftowany i uszyje mi kopertową bluzeczkę zawiązywaną pod biustem na dole szerszą i spódnicę z lnu ciążową...-jeju ale mam wizje na przyszłość:)
wiecie co wczoraj buszowałam po allegro i jestem w szoku jakie tanie spodnie ciążowe!!! te sklepy firmowe sobie liczą po 140-150 zł a tu proszę same zobaczcie!:
ELEGANCKIE - CIEPLEJSZE SPODNIE CIĄŻOWE-r. 40 !!
H&M MAMA dwie bluzki ciążowe letnie Rozm M

reklama
A ja łażąc po sklepach odkryłam, że tegoroczne kolekcje wiosna-lato są stworzone dla kobiet w ciąży :) Po prostu modne w tym sezonie są takie kroje a la lata 70, z odcięciem pod biustem i luźne w brzuchu. Hura! kupiłam sobie kilka ładnych bluzek w normalnych sklepach, w które spoko wejdę z brzuszkiem. Do tego luźne, szerokie, zwykłe spodnie h&m z materiału i jestem urządzona na kilka najbliższych tygodni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry