Hej!
Ale miałam pracowity poranek! Odwiozłam kuzyna do Katowic na samolot do Irlandii. Wylatuje do pracy i do swojej ukochanej. Zazdroszczę mu! A ja ciągle w tej dziurze gdzie nie ma nawet porządnego sklepu z ciuchami dla niemowląt. Wszystko zamykają i otwierają same banki, kredyty i s klapy z telefonami. Reszta upada.
Po powrocie poszłam do mojego szefa i powiedziałam, że do rozwiązania nie wracam. Teraz siedzi i szuka zastępstwa za mnie na ten okres, przyjąl to bardzo dobrze
. W czwartek idę tylko przeszkolić mojego zastępcę i wolność!! Pewnie zanudzę się w domu na śmierć hihi.
Marika - oglądałam "Smakosza 1 i 2" - fajny. W ogóle jestem miłośniczką horrorów. Ja oglądałam dwa dni temu "Piłę III" - tragedia, sama krew i poobcinane kończyny hihi. Polecam te "13 duchów"!
Co do twarzy to u mnie masakra! Cały czas wyskakują jakieś nowe rewelacje a mój tata jak na złość zawsze pyta przejęty, co mi się stało na twarzy
.
Czy stosujecie już jakieś specyfiki na rozstępy?? Ja ostatnio byłam w kosmetycznym i babka powiedziała mi, że nie powinnam stosować innych środków, niż tych z przeznaczeniem albo tylko dla ciężarnych albo tych dla dzieci. Teraz używam balsam do ciała i płyn do kąpieli Nivea Baby, a do twarzy krem Nivea na dzień i na noc. Boję się smarować jakimiś "pierdołami" bo to wszystko przenika przez skórę. Może to przesada??
Aśka_24 - witamy! Fajnie, że znasz już płeć. Ja może poznam w czwartek...
Ale miałam pracowity poranek! Odwiozłam kuzyna do Katowic na samolot do Irlandii. Wylatuje do pracy i do swojej ukochanej. Zazdroszczę mu! A ja ciągle w tej dziurze gdzie nie ma nawet porządnego sklepu z ciuchami dla niemowląt. Wszystko zamykają i otwierają same banki, kredyty i s klapy z telefonami. Reszta upada.
Po powrocie poszłam do mojego szefa i powiedziałam, że do rozwiązania nie wracam. Teraz siedzi i szuka zastępstwa za mnie na ten okres, przyjąl to bardzo dobrze
. W czwartek idę tylko przeszkolić mojego zastępcę i wolność!! Pewnie zanudzę się w domu na śmierć hihi.Marika - oglądałam "Smakosza 1 i 2" - fajny. W ogóle jestem miłośniczką horrorów. Ja oglądałam dwa dni temu "Piłę III" - tragedia, sama krew i poobcinane kończyny hihi. Polecam te "13 duchów"!
Co do twarzy to u mnie masakra! Cały czas wyskakują jakieś nowe rewelacje a mój tata jak na złość zawsze pyta przejęty, co mi się stało na twarzy
.Czy stosujecie już jakieś specyfiki na rozstępy?? Ja ostatnio byłam w kosmetycznym i babka powiedziała mi, że nie powinnam stosować innych środków, niż tych z przeznaczeniem albo tylko dla ciężarnych albo tych dla dzieci. Teraz używam balsam do ciała i płyn do kąpieli Nivea Baby, a do twarzy krem Nivea na dzień i na noc. Boję się smarować jakimiś "pierdołami" bo to wszystko przenika przez skórę. Może to przesada??
Aśka_24 - witamy! Fajnie, że znasz już płeć. Ja może poznam w czwartek...

....Leże w łóżeczku i mi się oczy zamykaja.....instynkt matki nie pozwala mi jednak zasnąć (KRZYSIO).;-) ;-)