marika
Fanka BB :)
Fasolek2007 i tak pewnie będę narzekała że za dużo kg...i pewnie będę długo z nimi walczyła...ale jestem wprawiona w miarę zdrowe odżywianie-teraz sobie pozwalam bo ciąża, wiem że to głupie tłumaczenie ale co tam
A co do Twojego przyszłego męża to twój ostatni post bardzo mi się podoba, bo tak jest z facetami my wszystko chcemy NAJ a po nich wszystko spływa i czasem nas nie doceniają-z drugiej strony być z kimś "byle dziecko miało ojca"-to złe podejście dla samej siebie,bo po co masz cierpieć w danym związku i się poświęcać skoro masz prawo być kochana!!!!!!

A co do Twojego przyszłego męża to twój ostatni post bardzo mi się podoba, bo tak jest z facetami my wszystko chcemy NAJ a po nich wszystko spływa i czasem nas nie doceniają-z drugiej strony być z kimś "byle dziecko miało ojca"-to złe podejście dla samej siebie,bo po co masz cierpieć w danym związku i się poświęcać skoro masz prawo być kochana!!!!!!

:-) Ale jak w każdym związku raz jest dobrze raz coś zagrzmi ale to zawsze z mojej winy bo szukam zaczepki
mam takie czasami dni