reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Aniu, ja z rozpędu smaruję całe ciało, a może też trochę profilaktycznie... :) Mojej koleżance po ciąży rozstępy porobiły się też na ramionach, więc wolę się cała posmarować :) Poza tym skóra jest fajna :)

reklama
:baffled: no ja teraz jestem od 1 lutego na l4 kaese powinni mi przelac ok 1.03 okaze sie ile?
jak to jest obliczne za okres 12 miesiecy? powinna byc taka kwota jaka mam na liscie plac? czy jak?
ja mam ciagle taki sam zarobek nic sie nie zmienia i od kat tam pracowalam caly czas podpisywalam taka kwote? wiec jak to jets????????????????

Patina wylicza się średnią ostatnich 12 mcy, jeśli od tego zwolnienia do poprzedniego była mniejsza przerwa niż 3 mce, to średnioą wylicza się z 12 mcy poprzedzających to poprzednie zwolnienie, ale jeśli wcześniej też byłaś na zwolnieniu w ciągu 3 mcy, to znowu wylicza się średnią z 12 mcy poprzedających tamto zwolnienie i tak dalej... Jesli od lat zarabiasz tyle samo, to według mnie nie powinnaś tego odczuć..

Wiecie co pierwszy raz coś kupiłam na allegro-i ostatni, z tymi cholernymi przelewami są same problemy i traci się kupe kasy, musieliśmy dzwonić do krakowa i ponad 30 min rozmawiać przez tel-ciekawe jaki będzie rachunek-pier.... banki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no wlasnie tak mysle ze bylam w grudniu na l4 5 dni ale w sumie nawet jak oblicza od tego grudnia 12 miesiecy to i tak wyjdzie tak jak by liczyli od teraz bo przeciez zarobek ciagle taki sam:happy: ale to sie wszystko okaze za pare dni....

mam nadal, od cholery kodów, zabezpieczeń gówien....a kto pamięta wszystkie hasła itp pierdoły....teraz bank ma awarie strony i nie można wcale zrobić przelewu....kuźwa a jutro mój wyjeżdża a ja tego nie zrobie bo to jego konto,Skorzystaliśmy z Kup teraz a za pobraniem nie wyślą bo nie mamy komentarzy,,, i co teraz...a miało być tak pięknie..........:-(:-(:no:

reklama
Anna_79 jest taki sklep,Ceny ,jak na Bielsko,to w miarę,da się przeżyć...
DUDUŚ-Dziecięce centrum handlowe,ul.Powstańców śląskich,ale numru nie znam,przy głównej ulicy 3-go maja,więc łatwo znajdziesz.Są tam wózki,łóżeczka,kojce,ubranka,pieluchy,wanienki,chodziki,zabawki i wiele innych.Bardzo przyjemny i miła obsługa.Doradzą Ci co i jak z wózkiem,pokażą jakie ma funkcje.Zapraszam,będziesz zadowolona.

Eh,ja pierwszy raz dostanę z ZUSU,nie spodziewam się kokosów,a i tak te pipki przyszły i mnie sprawdzały,czy w domu leżę.Wkurzyłam się,bo oczywiście mnie nie było,to zostawiły kartkę,że mam to jak najszybciej wyjaśnić...Więc ja pędem do mojej lekarki rodzinnej i proszę o jakąś kartkę,że u niej byłam.(maksymalnie wpieniona).lekarka dała bez problemu,ale...jeszcze to trzeba było zawieść do ZUSu.Masakra!!
Ej nie wiecie kiedy ta kasa przychodzi??Czy wtedy jak się dostawało wypłatę?? :confused: :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry