reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Marika jeśli jest to tak duży problem, to po prostu napisz maila do sprzedawcy i idź jutro zapłać na poczcie (przecież dane do przelewu masz), pieniądze dojdą za kilkadni i nie będzie problemu...

reklama
Za chwilę kolacyjka: sałatka z pomidorów, sera fety i cebulki :tak:. Jeszcze serialik "M jak miłość" albo jak to mówi mój tata "D jak dupa" :-D i spanko. Jestem padnięta. Jakiś taki męczący ten dzień. Spałam już godzinkę popołudniu.
A jak u Was noce? Bo moje nadal bezsenne...:-(. Jeszcze żeby chłop czas mi w nocy umylił to on odwraca się pupą do mnie i tyle go widać :-p

Anna to można kupić tylko u fryzjera, mała buteleczka ale bardzo wydajna:tak:, bierzesz tego dosłownie 2-3 krople rozcierasz na palcach i wmasowujesz w wilgotne włosy(ale troszkę bo to się rozejdzie, a dwa to jest taki olejek, to jest czysty jedwab, nabłyszcza, i odżywia włosy, bardzo ładnie pachnie i ten produkt jest z USA, nakłada się troszkę aby nie "zatłuścić" włosów...potem ładnie się rozczesują :tak: jestem zadowolona, kończę jedną buteleczkę i na pół ze szwagierką kupuje te 10 szt, ona chce jeszcze dla koleżanki, i ja dla mojej siostry a to się opłaca cenowo wziąć 10 sztuk i to bardzo!

Marika, to Ty nie z allegro masz problem najwyrazniej, tylko z bankiem.. A nie moze Ci mąż zostawic danych do przelewu? hasło itp? przeciez go nie okradniesz ;) Przelew mozna zrobic nawet przez telefon, co za problem?

Rany Fasolek, to mnie nastraszyłaś... A Ty masz na zwolnieniu napisane, że musisz leżeć? Bo ja mam, że mogę chodzić, więc chyba nie będą mnie sprawdzać...

Anna, ja śpię jak zabita. W weekend spałam całe popołudnie w sobotę i noc tez bez problemu, uwielbiam spać i śni mi się teraz masa rzeczy. Uwielbiam też spać z moim chłopakiem, nawet przez sen wiem kiedy przychodzi do łóżka i mnie przytula :)

Zeberko ta pani z ZUSu jak do niej zadzwoniłam,to mi powiedziała,ze z kodu choroby wynika,że mam leżeć...Także oni chyba nie przychodzą,jak pisz że możesz chodzić...Ale pewna nie jestem,wiem,że na komisje się trzeba zgłaszać,ale to chyba po dłuższy L-4?

To kiedy ta kasa przychodzi?jeśli miałam zawsze 30-go wypłatkę?

dżizys,właśnie sobie uświdomiłam,że jutro idę do gina!!!!!!!!Ale fajnie,zapomniałam,tak na to czekałam,aż zapomniałam!wyrodna matka! :-D
Hurra!

Kurcze - chyba żartujecie z tym ZUS-em???????:szok:
A ja na każdym moim L-4 leżę do tej pory aż nie poczuję się lepiej, a później fruuu z domu gdzie tylko się da! Nienawidzę leżenia i nigdy pełnego L-4 nie przeleżałam. Teraz też na ostatnim 3-tygodniowym zwolnieniu tylko przez 1-5 tygodnia siedziałam w domu a później lotka do miasta, na zakupy, do rodziców hehe. Nawet w pracy się pokazałam... ale ryzykowałam!!! Muszę lekarce powiedzieć, żeby mi zaznaczyła na zwolnieniu, że mogę chodzić!!!

reklama
Fasolek2007 - na komisję do ZUS-u trzeba się zgłosić (jeśli tego żadają) wówczas, jeśli ogólna ilość dni chorobowego w roku (włącznie z sobotami i niedzielami) przekroczy sumę 182 dni. Wówczas mogą, ale nie muszą, wezwać taką osobę w celu złożenia wyjaśnień.
Jeśeli ilość dni choroby nie przekroczy 182 dni to nie ma się czym martwić!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry