reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Zebrra, mam prośbe, mogłabys jeszcze raz przesłac link do tego preparatu na swędzenie? dla kolezanki.. nie znajde tego w tych miliardach stron które stworzyłysmy..

Ewa Białystok - Proszę chociaż o deczko uśmiechu, nie można aż tak się dołować, dzidziuś urodzi się taki smutasek! Żadnego rozstawania! Głowa do góry! :tak:
A jak teraz wrócisz na miesiąc to zapłaci pracodawca, no i powinnaś zarobić tyle co normalnie. Ale jest sens wracać na miesiąc??

Marika - Piszesz, że ten instynkt sam przychodzi...mam taką nadzieję! Strasznie się boję. To pierwsze dziecko, nie mam pojęcia nawet jak przewinąć dziecko, jak ubrać żeby rączki nie połamać hehe. Nigdy nie przepadałam za dziećmi, nigdy żadnym się nie zajmowałam. Jestem przerażona tym, że będę musiała sama wszystkiego nauczyć się w ekspresowym tempie!

zebrra - to straszne że tak wszyscy uciekają za granicę. Ja za niedługo stracę wszystkie koleżanki, bo jedna po drugiej wyjeżdzają. Dobrze, że najbliższa rodzina nie ma zamiaru emigrować. Narazie z rodziny zdecydowała się na to kuzynka (zostawiając męża i dwójkę dzieci w kraju :no: ) i kuzyn (w pogoni za swoją miłością).
Współczuję Ci, że siostra będzie tak daleko. Ale z drugiej strony, będziesz gdzie miała jeździc na wakacje!!! :tak:

czesc!!!!!!!!

dalej nie mam internetu, nowy dostawca nie dostal jakiegos papiera z tepsy i nie moze mi narazie podlaczyc neta, a tepsa ma to gdzies :(
Takze nie wiem ile mnie jeszcze nie bedzie, a korzystajac z okazji ze znow jestem u brata
- pozdrawiam Was cieplo kolezanki i przesylam cieple fluidki.

Niestety jestem u tylko chwile dzis, wiec nie zdaze przeczytac forum i nadrobic zaleglosci, napisze tylko szybko co u mnie.

Maluszek kopie niesamowicie, kazdego dnia i o roznych porach. Jestem zachwycona i rozczulona :)

Dzis bylam u ginekologa. Na starym aparacie usg widzialam sliczny zdrowy, ladnie skrecony kregoslupek i bijace serduszko.

Badania mam ok, cytologia II grupa...

Rozczarowalam sie brakiem skierowania na USG teraz juz dzis.
Bo u mnie w szpitalu robi sie je w odrebnym gabinecie...
zamiast tego mam skierowanie na oddzial do szpitala na 21 marca.. mam isc na pol dnia z pizamka i zrobia mi krzywa cukrowa i wlasnie usg.
Bo w tym szpitalu sie robi w 24 tyg wlasnie te dwa badania...

i smutno mi, bo myslalam ze juz sie dowiem, czy ksiezniczka czy chlopiec...
poza tym, przez to ze badanie bedzie na oddziale - nie bedzie przy mnie meza, a on bardzo chcial to badanie zobaczyc..
no wiec myslimy intensywnie i nie wiem czy nawet dzisiaj, w porywie matczynej milosci :-D :laugh2: nie pobiegne prywatnie na usg z mezem...

to tyle nowosci..
pozdrawiam Was najcieplej i sciskam...

hejka dziewoje kochane... wpadłam na moment poczytać sobie (się uzależniłam od waszego towarzystwa juz na dobre, jak mamcię kocham)

ewa - głowa i cycki do góry - każdy ma zły dzień i w każdym związku (bo ja w miodzio nie wierzę) są te złe chwile kiedy człowiekowi w głowie tylko walizka i fruuu..... Ja Dużego "pakowałam" kilkakrotnie, ile razy tłumaczyłam o co mi chodzi jak "krowie na rowie" to nie zliczę - a i tak jak czasem coś odpier...li to ręce opadają.... teraz czasami łapię się na tym że mu nie ufam - i też zastanawiałam się nie raz czy bez zaufania można z kimś być... ale jestem :-)
pamiętaj tylko jedno - co powtarza mi moja mama - każda twoja łza to trucizna dla dzidziusia - uśmiechnij się zatem :-) choć odrobinkę, tak za 5 groszy :-)

zebrra grzej się grzej słoneczko i maluszka ogrzewaj...

anna też mam nadzieję że instynkt się we mnie obudzi jak tylko dotknę maleństwo - to moje pierwsze i tez nie mam pojęcia co i jak... i chyba naturalne ze każda w naszej sytuacji się boi.... ale z drugiej strony pocieszam się że przecież nie my jedyne i jeśli inne sobie radzą to co - my gorsze? :-D:-D

pozdrawiam całą resztę was tu pojawiających się i samych pozytywów na dzisiaj życze...

Melduję się dzisiaj i witam wszystkich serdecznie :-)

Iwka pozdrawiam i życzę zdrówka a tak w nawiasie ja też zaczęłam się spotykać z moim mężem jak był w wojsku, tylko różnica u nas była taka, że on pochodził z mojego miasta a stacjonował na drugim końcu Polski ;-)

Zebrra jestem z Tobą bo mnie nadal katarek nie puszcza i już od piątku się męczę z tym przeziębieniem :-(

Anna to też moja pierwsza ciąża i też pewnie bym się bała czy nic nie zrobie dziecku przy kąpaniu, przewijaniu i takie tam, ale teraz dopiero widzę jak bardzo jest mi przydała mi się praktyka, kiedy pare lat temu opiekowałam się dzidziusiem kuzynki (mieszkała 5 min drogi odemnie a wcześniej zajmowałam się jej starszą córą) bo teraz wiem, że dam sobie rade :tak: A poza tym zobaczysz istynkt przyjdzie bo nie zrobisz własnemu dziecku żadnej krzywdy !!!

Ewa Białystok uśmiechnij się i pogłaszcz po brzuszku, to najlepsze lekarstwo na smutki :tak:

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry