Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
zebrra poświęcać się nie będę hihihihi nie pozwala mi na to moja egoistyczna natura ;-D... gdzie ty to słoneczko masz - bo u mnie za oknem jakieś chmurzyska paskudne...
dzięki ewa :-) jeszcze chwila i Tobie tu pośpiewamy hihihihi
zebrra - Krzysia rodziłam przez cc :-)
( ułożenie pośladkowe), więc to niby powód, pierwsze dziecko przez cięcie ale głównie dlatego że mam skłonności do bliznowców, i szef mam malutki na zewnątrz a w środku jak kasztan pozwijany więc lekarz zaleca poprawę, oczywiście to mój wybór......
pozatym rodzę w prywatnej klinice, jak dzidzia będzie donoszona więc mogę wybierać....:-)
Zebrra, przecież tatuowanie prawie wcale nie boli. Najbardziej byłam wściekła jak w najsłynniejszym warszawskim studio powiedzieli nam, że nie zrobią nam tatuaży na palcu, bo się rozmyje i będzie "****owo wyglądać". Poszliśmy gdzie indziej i bez problemu zrobili. Nic się nie rozmazało przez tyle lat
Ewa, a jak cenowo wygląda poród w prywatnej klinice w Białymstoku?
U nas też ciepło, ale szaro, buro... Ankami, ja nie mówiłam, że tatoo boli...chyba Nicoya chociaż nie ukrywam, że tatuowanie na stopie, gdzie jest bardzo cienka skóra nie należało do przyjemności...