reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
marika za życzonka dzięki......

kurde nie straszcie mnie baby jakimś zatruciem ciążowym...:szok:

mam dzisiaj wizytę u gina.... "trzymajta" kciuki żeby z dzidzią było ok..za dużo strachów ostatnio się u mnie obudziło..a jeśli maluszek ma się dobrze to może przestanie się wstydzić (ostatnio zakryło sie pępowiną)i pokaże czy ma dzwoneczek czy jednak nie....:-D

Nicoya, marsz do lekarza i spytaj koniecznie o te żylaki!
Zebrra, w chwili rozpaczy poszukałam w necie długofalowej prognozy pogody.. marzec ma byc bardzo ciepły, ale wietrzny i deszczowy.

Nicoya, to nie straszenie, tylko trzeba być uważnym :)
Kciuki trzymane są już mocno. A Ty trenuj swoje przed zaciskaniem w sobotę za moją dziecinę ;) tylko niech mi nic nie pokazuje, co tam ma między nogami! ;-)

zebrra - na 18 mam... zaczynam się bać jak przed egzaminem z mechaniki kwantowej.... polazłam do kuchni coś zeżreć i stwierdziłam że jeśli przez własną kretyńsko skretyniałą dumną osobowość zaszkodziłam dzidzi to się chyba potnę (dwie noce spędziłam po awanturze z Dużym w pokoju gdzie maluję - a tam nieco śmierdzi farbami, wywietrzyłam... ale)
skąd bierze się zatrucie ciążowe?
bazylia zapytam, zapytam... całą listę już zresztą mam pytań do...
ankami.... ja uważam.... czasami tylko się cholercia zapominam....

Nicoya zatrucie ciążowe - tzw. gestoza występuje wtedy kiedy pojawiaja się objawy: wysokie ciśnienie, obrzęki, białkomocz (to znaczy w moczu jest białko), występuje najczęściej w przypadku pierwszej ciąży i rozpoczyna się po 20tc...

Jakoś nie chce mi się wierzyć, żebyś zaszkodziła dzidzi!

Nicoya, niektóre farby mogą szkodzić, a przynajmniej jest tak na nich napisane - my mieliśmy malowanie w domu i spaliśmy wtedy u znjaomych na wszelki wypadek - ale chyba tylko w 1 trymestrze.. A co Ty malujesz, jeśli to nie tajemnica? jesteś artystką malarką? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry