Bazylia, cierpliwości, na pewno niebawem poczujesz pukanie - ja regularnie zaczęłam odczuwać w jakimś 19. t i 4. d.
Marika, czy to nie Ty wcześniej pisałaś o zdrowym odżywianiu?
W ciąży widać ostro sobie folgujesz
Ale skoro nie ma to negatywnego wpływu na Twój organizm, to tylko pogratulować. U mnie już dawno byłoby widać po tyłku i tłustych bokach, że się nie pilnuję.
Dziś byłam na USG połówkowym. Wykupiłam 2D, a lekarz sam z siebie zrobił nam też krótkie 3D i dał zdjęcia twarzy dziecka właśnie trójwymiarowe (i są czarno-białe a nie w sepii). Z rozmiarów dziecka wynika 21 t i 4 d. Czyli wszystko idzie książkowo (przy terminie na 10. lipca). Nie wykrył żadnych wad, wszystko jest w porząsiu. To czym dziecko najczęściej mnie puka, to jego dupcia
Wypina się na mnie chyba 
Jak zwykle przy badaniu miałam łzy w oczach. A Mariusz ze wzruszenia i z oddechem ulgi aż zmienił nasze plany na dzisiaj - zamiast iść do teatru, zabrał mnie na obiad do knajpy, którą sam gdzieś wyczaił.
Wszystkim Dziewczynom życzę takich radosnych dni pełnych dobrych wiadomości!
Marika, czy to nie Ty wcześniej pisałaś o zdrowym odżywianiu?
W ciąży widać ostro sobie folgujesz Dziś byłam na USG połówkowym. Wykupiłam 2D, a lekarz sam z siebie zrobił nam też krótkie 3D i dał zdjęcia twarzy dziecka właśnie trójwymiarowe (i są czarno-białe a nie w sepii). Z rozmiarów dziecka wynika 21 t i 4 d. Czyli wszystko idzie książkowo (przy terminie na 10. lipca). Nie wykrył żadnych wad, wszystko jest w porząsiu. To czym dziecko najczęściej mnie puka, to jego dupcia
Jak zwykle przy badaniu miałam łzy w oczach. A Mariusz ze wzruszenia i z oddechem ulgi aż zmienił nasze plany na dzisiaj - zamiast iść do teatru, zabrał mnie na obiad do knajpy, którą sam gdzieś wyczaił.
Wszystkim Dziewczynom życzę takich radosnych dni pełnych dobrych wiadomości!
( 21-6), zjadłam prawdziwie wiosenną kanapeczkę( chlebek, sałatka, kiełki, szyneczka,pomidor,ogórek rzodkiewka....PYCHA POLECAM)
. Przynajmniej poprawiłam sobie tym humor!
) ciemne pieczywo, jedna słaba kawka dziennie,suszone owoce,zielona herbata, pestki dyni tra lalalala...

na stanowisku informatyk zarabiałam 911 zł brutto (ok. 660zł na rękę)... pracowałam tam ponad 3 lata