reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Pożyjemy zobaczymy. Moja mama i siostra miały wszystkie ciąże przenoszone. Dzisiaj Dzień Kobiet więc wypadałoby żeby na moim dzisiejszym USG wyszło, że to kolejna Kobietka :-D

reklama
Nie obchodzę szowinistycznych PRL-owskich świąt, więc: wszystkiego najlepszego z okazji... Międzynarodowego Dnia Nerki (powaga - słyszałam w radiu). :-D:-D

Kasiulec, Jazztina,
witajcie. Jazztina, nie napisałaś, skąd jesteś.
Zebrra, świetna stronka! Jak obejrzałam foty na niej, to znowu nabrałam wątpliwości, czy to aby na pewno nie piwne oko jest Twoje... Foty wskazują na stan niezłego spożycia... :-D
Grubelek, jaka śliczna dzidzia! Tylko spróbuj wykasować tę fotę!!! :wściekła/y::wściekła/y: Będzie najazd na Olsztyn. :-p
Zebrra, Grubelek, ja mieszkam przy samym lesie. To co, zakładamy klubik (z hymnem: "Bo ja, mówi, jestem z lasu")? ;-)

yyy, Zebrra, do Wisły to mam dalej niż do lasu ;) bo zapomniałam dodać, że to skarpa, którą tworzy pradolina Wisły :) biegać nie lubię, ale na rowerze mogę podjechać nawet i do Ciebie

reklama
A my kupilismy Julce super terenową brykę zdecydowanie taniej (ok 600 PLN) niestety bardzo cięzką ale idealną na spacery po lesie i nawet zimą w miescie się sprawdziła.

No tak Leśne Babki a nie mówią o Was Baba Jaga że Wy w lesie mieszkacie. Ja sie zastanawiam czy o mnie tak mówią i dzieci strasza :szok: :-D . A wiecie mieszkańcy pobliskiej wsi (oddalonej o ok 5 km) jak mój mąz tu zamieszkał to mówili o nim że on jest niebezpieczny i ma w domu broń! :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2: Strasznie nas to ubawiło!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry