reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Zebrra, oglądałam Mutsy na żywca. Fakt, ładne są; nie dziwię się Bazylce, że się w nich zakochała. Moim zdaniem mają jednak bardzo mało miejsca w gondolkach. Jak Dzidzia będzie miała większe gabaryty (a to niewykluczone :-)), a do tego będzie ubrana w jakiś kombinezonik i przykryta kocykiem czy kołderką, to nie da rady się w tym wózeczku poruszyć.
Oglądałam też w necie te polecane ostatnio przez Ciebie Baby Design Atlantic. Wyglądają całkiem fajnie, ale trzeba by je obejrzeć na żywo. Już się przekonałam, jak bardzo net przekłamuje.

reklama
Grubelek, strach się bać :szok:! Czyżby Twój mąż miał długą czarną brodę, wielkie zębiska i żądzę mordu w przekrwionych ślepiach? :-D:szok::-D
Możesz zdradzić, co to był za wózek (ten Julkowy)?

ZNALAZŁAM TE TERENOWE, PONAD 2 TYSIAKI, ALE JAK WYDAJE SIE PO 1700 TO MOZE WARTO DOŁOŻYĆ????NIEWIEM.
FAJNE SA TE TANSZE PO OK 1500, AZ MUSZE NA ŻYWO ZOBACZYĆ

TEN MÓJ X-LANDER TEŻ 1500, CENY SĄ OKROPNE:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

"ZNALAZŁAM TE TERENOWE, PONAD 2 TYSIAKI, ALE JAK WYDAJE SIE PO 1700 TO MOZE WARTO DOŁOŻYĆ????"

Ewa, tak dla pewności: chodziło Ci o Mutsy, tak?

Mila :laugh2: mój mąz ma brode może i czarną, jak mu nie marudze żeby skrócił to i trochę dłuższą! Ale to bardzo spokojny i łagodny człowiek.

A wózek to wklejam linka z allegro, tylko mój miał inny kolor czerwono niebieski w kwiatki i był o ponad 100 pln drozszy bo na paskach, kołach pompowanych i cos tam jeszcze ale taki chcielismy ze względu na teren,a teraz widzę że sa tanie:

WÓZEK DZIECIĘCY KACPER CLASSIC A WIELOFUNKCYJNY (172399713) - Aukcje internetowe Allegro

Witajcie kochane:happy:
U mnie słoneczka dziś brak:(, siedzę przed kąpem z 15 min-aż 8-9 stron naprodukowałyście!:)
Mila z tym świętem nerki to się uśmiałam:tak::laugh2:
Dziewczyny fajowe zdjęcia-całkiem inaczej sobie was wyobrażałam:laugh2::-p
Kasiulec81 Witaj w naszym gronie:) miło że nas przybywa:)
Zebrra do jasnej anielki o co z tym okiem chodzi??:laugh2::laugh2::laugh2::eek::confused: a stronka fajna-na pewno miły prezent, i nietypowy:);-)

Kobiety lasu-leśne babki...ja też mam bliziutko las-z 5-10 min drogi :tak:
hciałam wkleić wreszcie zdjęcie-motywacji zbrakło-a i mój mężulek już stoi mi nad głową że za dużo siedzę w tym kompie...:zawstydzona/y: bądźcie cierpliwe:tak:

Ewa zazdroszczę bo tego można się bać:tak: ja po jedynce miałam ciarki że szok......dobrze zrobiony filmik:)
Dobra idę, do kumpeli...papatki do wieczora
Kasiulec jak poznasz dokładny termin to napisz wpiszę do listy...:)

reklama
Mila ja już oglądałam na żywo tego Atlantica i chyba się zdecydujemy, Olaf tylko narzeka, że dużo nitów...potem to diabelstwo strasznie się rusza...

Grubelku ja musze mieć skrętne koła i pompowane...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry