Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[/URL]no i udalo mi sie wstawic ten suwaczek!!!! ja jestem z pod poznania ze śremu dokładnie !!!!! u mnie swieci sloneczko i jest cieplutko szkoda ze marcin jest w pracy(moj maz) poszlibysmy razem na spacerek bo to zawsze razniej!!!!
(no może z wyjątkiem Pankracego, TIK-TAKa, Ciuchci, 5-10-15, Teleranka) i dobranocek (Brygada RR, Gumisie, Dżeki i Nuka, Smurft itp.).
no ale przynajmniej było wesoło
), piekliśmy chleb i jakieś ciasteczka.
,

)a z tą depilacją nóg to jaja, kupiłam depilator ale odkąd jestem w ciąży to mi się nie chce-ciepło przynajmniej pod spodniami 

ale w lato to mnie nie ominie
tylko jak ja się schylę do tych nóg??jasne ze wiem gdzie sa manieczki chodzilam tam do szkoly bo kiedys mieszkalam w błociszewie teraz z mezem przeprowadzilismy sie do śremu !natila to mnie zatkało ja mam do śremu 15 km, wiesz gdzie manieczki...Brodnica?
a po za tym manieczki to ekwador ,choc ja za ekwadorem nigdy nie przepadalam a brodnica tez wiem moja siostra mieszka w grabianowie i jej synchodzi do szkoly w brodnicy ale fajny znbieg okolicznosci a ty z kad jestes dokladnie?;-)