reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam o poranku:-) :-) :-)

Zebrra hej ---ale Ci fajnie, ja mam połówkowe takie profesjonalne,płatne w przyszłą środę 21.03 ( 1 Dzień wiosny), ale 15, w ten czwartek mam bezpłatne w szpitalu to bde miała porównanie, chociaż już sie przekonałam że ta lekarka to WIELKI KONOWAŁ!!!!!!
a ty płacisz????nagrywasz????ja tak bo to tylko 30 zł więcej z nagraniem..;-)

Krzyś w nocy ok 3-4 rano zaczyna pokaszliwac, tak już 2 tydzień, wydaje mi się że to przez nosek bo potem wogóle.......tak myślę że to może już zatoki????czym się objawiają????zwrócił dziś taką wydzielinę zielona?????POMOCY MAMUSIE!!!Polece do lekarki i może jej zasugeruję????

Miłego dnia:-) :-)

reklama
Witajcie :)

Ewa ja mam opiekę medyczną w EnelMedzie opłacana przez pracodawcę...nie wiem jak z nagraniem, bo wcześniej nie pytałam, ale płytę wezmę, bo moze się uda :) Ja też 15-go mam USG połówkowe w szpitalu :) Też dla porównania ;)

Co do zatok, to niestety sama na nie choruję, ale nie wiem czy objawy u dziecka różnią się od objawów dorosłych... mnie boli czoło (zatoki czołowe) i po obu stronach nosa (nosowe)

Ewo ja też mam 21.03 Usg w szpitalu 4d jak sie uda (lekarz ma dyzur), a jak nie to 24.03... Jeżeli chodzi o Krzysia to lepiej do lekarza bo z kaszlem nie ma żartów. :tak:

Napewno polece do lekarza tylko że ok 13 bo wiadom jakie po weekendzie kolejki w przychodni.Krzyś właśnie jedyne na co się skarży to ból głowy:-( :-( :-(
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: SZKODA MALUCHA!!!!!

Mój brzuszek przypomina piłkę, taki napompowany że tłuszczu nie widać:-p :eek: :szok: , chyba mi też ramiona schudły, teraz mam fazę na oglądanie się w lustrze.
Mój mąż dziś stwierdził że czas kupić fotelik samochodowy dla dzidzi:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: hihihihihihi, to mu delikatnie mówię ze może łóżeczko najpierw???ale miałam ubaw....i chciał już taki jak jezdzi Krzys?????trzeba było sie natłumaczyć że 1 rok to w nosidełku.......niepowiem zaskoczył mnie totalnie:happy: :cool2: :dry:

My przy Wice mielismy taki fotelik od 0 do 18kg, ale jakpojawiły się foteliki-nosidełka, to powiedziałam, że jesli bedę miała jeszcze dziecko to tylko taki fotelik :)

Dzień dobry:)
My już po śniadanku, pranie wstawione...normalnie szok że o tej porze tyle zrobiłam:zawstydzona/y: albo to przez to słonko-albo to że poszłam o 21 spać...:laugh2::szok:

Zebrra cieszę się że babski wypad dobrze Ci zrobił i "wypoczęłaś":)
Daj znać jak po połówkowym:)

Ewo dobrze Ci radzą do lekarza z Krzysiem! jak zielona wydzielina to najczęściej tak jak piszesz zatoki:tak:(mogą ale nie muszą)

cześć dziewczyny ;-)

Anna - fajne łabądki (te na 3 fotce również :laugh2:)
zebrra - ja muszę czekać, aż do czwartku godz. 18 :-( na usg połówkowe. A dzidziusia nie widzieliśmy od stycznia, bo nasza gin. stwierdziła, że poczekamy do 23 tyg. :baffled: a, ze dziecko już słyszy to nie będziemy go niepokoić niepotrzebnie USG. :confused: Więc czekam na Twoją relację ;-)

A z tego co czytam to Wy chodzicie i prywatnie i państwowo? Ja na to nie wpadłam, ale zresztą u mnie w przychodni to gin. tak nieprzyjemne, że nawet się tam nie wybieram.

oby ten tydzień był słoneczny i cieplutki :-)

No widzisz Ewo oni już tacy są czasami potrafią myśleć i miło zaskoczyć ;-) :szok: .
Wiecie mój też mnie wczoraj zaskoczył: postanowił kupić naszej córeczce (czyt. synkowi) super wypasionego Jeepa na akumulator :-) , myslałam że z krzesła spadnę. I go kupuje.... Cieszę się ogromnie tylko sobie tak myslę że to może taki egoizm... sama nie wiem mam jakies wyrzuty sumienia.
Ale z tym że to też dla drugiego dzidziusia to mnie bardzo zaskoczył.

reklama
Zebrra ja do Oli miałam to nosidełko-fotelik z daszkiem:) ale dałam do komisu-teraz znowu muszę kupić.Fotelik taki "zwykły" (taki jak ty od 0-18)mam, Ola w nim jeździ.gdy to mniejsze podrośnie będę musiała kupić Oli tylko takie pod dupsko(wiesz o co chodzi...) bo już mi się nie będzie opłacało kupować drugiego fotelika,

Do góry