reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Cześć dziewczynki
Zebrra Gratulacje! ale miałaś wyczucie-przeczucie, twoja intuicja jest niezawodna:tak:- z drugiej strony mogła być ta parka...ale wiadomo, tak samo będzie kochane:)
Ewo cieszę się że jest już dobrze;-)

reklama
mila to naprawdę mnie pocieszyłaś że nie ma takiego przepisu-a mi truli że jest, ta kuzynka nie ma poduszki i wiozła z przodu a się czepiał że już nie wolno...to już nie wiem, ja mam w jednym aucie poduszkę a w drugim nie.

Hej Marika :) Mi niespecjalnie zależało na parce, ale Olaf od razu po wyjściu z gabinetu powiedział: "To znaczy, że będziemy mieć co najmniej trójkę dzieci" :) Usmiałam się! Ale on wybrał imię dla córci, bo podobno Zuzanny są bardzo gospodarne i porządne! :) A to dla niego najważniejsze kryteria :)

zebrra GRATULUJę córuni (też BYM CHCIAŁA) a imię bardzo fajne, Zuzia :-)

ewa -
uczę jeździć konno i wiele z moich podopiecznych to lekarze, i nawet ich żony mają całą ciążę katar i trudno nic nie biorą, a ciekło im strasznie :szok: po prostu mówią, że nieraz taki katar może być objawem ciąży, potem Ci przejdzie :-pi współczuję, bo to nic miłego :-(
pozdr
u mnie słoneczko i dziś znowu jadę do ZG, do wieczora :cool2:

Witam :happy::happy: ale jesteściepłodne pisarsko:tak::tak:

Wczoraj znajoma położna przytachała mi do domu ok. 200 czasopism dotyczących ciąży, porodu i pierwszego roku życia dziecka:happy:. Nie mam prawa się nudzić:happy::happy::happy:

Zebrra - GRATULUJĘ CÓRECZKI!!!!!
Śliczne imię dla niej wybraliście! Strasznie dużo waży. Mój synek ważył 340 g na ostatnim USG, ale to było tydzień temu, może też podrósł?

Fasolek - a jak Twoja córcia będzie miała na imię?

Słoneczko już wychodzi będę zasuwać do teściowej. Dzisiaj robimy u niej prażone. Później mój chłop ma malować stodołę a mi się dostało pikowanie sałaty. Robotny dzień :tak:

Sensi no i zamiast czytać nas-to ty zatopisz się w gazetach:wściekła/y::laugh2:

Pastela moja kumpela która mieszka dosłownie kilka domów dalej też uczy jeździć na koniach, ma nawet konie:) kończyła technikum hodowli koni-wielka miłośniczka tych zwierząt(ja tam wolę psy hihi)

Ja uciekam taka pogoda że chce się żyć-a przed chwilą płakałam...jest mi smutno mój wyjechał na kilka dni, i jeszcze się z nim pożarłam...oczywiście o pieniądze..eeeee nie ma co opowiadać, dziś jest dzień-piękny i trzeba to wykorzystać(jak bym nie była w ciąży to zatopiłabym smutki-mam dobre winko:) i spaliła paczkę papierochów-głupota co? ale czasem trzeba się jakoś odchamić.

Na katar rzeczywiście pomaga mi tylko Olbas Oil - sam katar wprawdzie nie przechodzi, ale przynajmniej mogę oddychać w nocy. I tak dziwię się, że dopiero teraz go złapałam, zawsze byłam zakatarzona od października do końca maja (najpierw przeziębienia a potem alergia). Ale dzisiaj rano to aż mi krew chlustnęła z nosa :( Na szczęście czuję, że to ostatni dzień (no może przedostatni) choroby, bo nos już się nie zatyka, a i zaczęłam chrypieć, gardło już nie boli.

ja też miałam takiego doła że chciałam się nawalić....
dzidzia mnie chroni przed głupotą, ciekawe ile mój synuś waży????no i czy si/e potwierdzi że to synuś???:confused: :confused: :confused: :confused:

niby całą ciążę mam mieć katar???mi nie leci.,ja nosa nie czuję i nie dam rady oddychać:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Wiecie co dziewczyny taki ładny dzień a mnie zaczął się fatalnie :sad: Właśnie dowiedziałam się że moja bliska koleżanka która niestety mieszka daleko odemnie miała termin na początek maja i dawno się nie odzywała (co było podejrzane) urodziła w styczniu synka - Roberta ale był zbyt mały żeby przeżyć :-( miał tylko 6 miesięcy ;( musiałam to komuś powiedziec bo same łzy cisną m się do oczu ona tak bardzo pragnęła tego dziecka miało być jej pierwsze ... :-( Uwierzcie że jak to przeczytałam to piewszą rzeczą jaką zrobiłam było pogłaskanie się po brzuszku !!! Dobrze że jutro idę do lekarza i będę mogła zobaczyć moje maleństwo i uspokoić się !!!!!!!!!!! Przepraszam Was że o takich rzeczach piszę ale komu miałam to powiedzieć ?????????????

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry