reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witajcie!

Zebrra gratulacje córuni!!! To mamy kolejną synową :-)

Ewa wysłałas męza o 3.00 do apteki? :confused: :baffled:

Mi za to synalek zasnąć nie dawał przewracał się i kopał i chyba tak całą noc, bo co się obudziłam to brykał :-D

ja już nie wiem co robić z tym katarem???co brać????używam kropli:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ,od grudnia prawie ciągle....

sam pojechał, jestem w szoku, nawykupował mi witaminek o 3 rano......i nie gadał nic:confused:

To dobrze że pojechał i to sam :szok:
A na katar to chyba nic nie pomoże. Sam musi przejśc. Ja tak miałam w lutym. Też kropelki i jeszcze wodę morska - podobno ciężarne mogą. Ale wszystko to mało skuteczne... :-(

To może ten Twój mąż ma jednak w sobie coś dobrego????
Dla mnie na katar doskonały jest olejek Oilbas, świetnie wyciąga i Sterimar - to roztwór soli morskiej

No własnie soli morskiej - mój mąz mówi "morze do nosa" - ja używałam Marimar czy cos takiego.
A olejki tez sa fajne tylko na mnie nie działają :no: ja katar mam nawet latem :wściekła/y: czasami przechodzi a potem znowu wraca :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Ewa Słonko to najlepszy sposób jaki znam, jak mu pokażesz, że właściwie, to przestało Ci zależeć, to on się zastanowi nad sobą, naprawdę z doświadczenia wiem, że to działa! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry