Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kluska - czy ty się wcześniej umawiałaś telefonicznie na zwiedzanie oddziału w wojewódzkim i na Wyspiańskiego?
Wyczytałam, że w szpitalu na Wyspiańskiego szkoła rodzenia jest refundowana przez Śląską Kasę Chorych.
Ja bym pomoczyła odwłok w wannie ale nie mam wanny zostaje prysznic... Ankami chłodną wodą to ja kończę mycie się-prysznic dla ujędrnienia ponoć cycuszki i odwłok(czyt pupa) to lubią Anna oj tak taka wygrana z art dziecięcymi by się teraz bardzo przydała albo chociaż jakąś kasę wygrać....
Marika, no niby lubią, ale moje cycki od tego chlastania zimną wodą jakoś nie chcą rosnąć ;-) (dobra, dobra, wiem że mają być tylko jędrniejsze), a dupa wcale nie maleje ;-) (tak, tak, wiem - ma być jędrna. Ale też nie jest :dull:).
hehehe Ankami a czy ja powiedziałam że to działa... ale zawsze coś tam wspomoże te biedne części ciała-pod warunkiem że po kąpieli wklepiesz w nie balsamik
Wiesz Marika, czy działa czy nie i tak lubię zimny prysznic A zresztą może to jakieś tam efekty daje, bo brzuch i cypeszki (jak nazywa je Mariusz ;-)) póki co jakoś nie zaznały rozstępów. A na tyłku zawsze siedzę w wannie, więc go te strumienie lodowatej wody nie dosięgają no i rozstępy śmiało tam zagościły