reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Nie wiem kto to napisał, że niedługo zacznę się pojawiać o 4-ej, ale chyba musze się z nim policzyć!!! Kurczę od 3:30 dostaję takie kopniaki, że nie mogę zasnąć... :)

reklama
cześć dziewczyny!

Mnie zaraz moje kochanie wywozi do mamy :)
zebrra- spróbuj się zdrzemnąć w dzień, bo rzeczywiście odpłyniesz, baw się dobrze, ale nie szalej :tak:

miłego weekendu :laugh2:

Zebrra - ale masz fajnie! Ostatnie wesele na którym byłam to moje własne. Coś koleżanki czy kuzynostwo nie spieszą się z zamążpójściem. A poszalałabym na parkiecie. Chociaż z tym brzuchem to byłoby ciężko...:-D

Ja jestem po deserze przedśniadaniowym. Wcięłam cztery galaretki z bitą śmietaną i brzoskwiniami :rolleyes:. Pycha!!!

dzień zapowiada się super, chłopaki u mamy samochody odkurzaja, mama umnie i czekamy na fryzjerkę...:tak:

tak wogule to gorzej się czułam ostatnią dobę, prawie ruchów nie czułam:-( :-( :-(
-do lekarza dopiero we wtorek po świetach,10 kwietnia, czyli za 11 dni, niewiem czy nie polecieć wcześniej....

reklama
Witam
Zebrra życzę udanej zabawy :tak: choć wiem że z tym może być różnie,u mnie wczoraj była kuzynka z zaproszeniem na wesele które będzie w czerwcu jednak ja sobie je odpuszczę :tak: gdzie taki wieloryb będzie się pchał :-D :tak:

Ostatnio mało siedzę przed komperm bo położna mnie trochę nastraszyła :tak: natknełam się na nią u kumpeli i gdy dotknęła mojego brzucha powiedziała że jest za twardy a taki nie powinniem być :tak: Za dużo jestem na wysokich obrotach i powinnam więcej odpoczywać :tak: Jednak przy moim trybie latająco-spacerującym jest to nie możliwe,mam zalecenie że gdy mały popołudniu idzie spać ja też powinnam:tak: tylko jak to zrobić jak w domu zawsze jest tyle do zrobienia.
Mam do was pytanie czy Wam też twardnieją tak brzuchy??Jak np.dużo chodzicie??

Jeśli chodzi o ruchy maleństwa to ja mam na tym punkcie obsesję :szok: bo prawie cały dzień dzidzi nie czuję bo nawet niemam kiedy na spokojnie usiąść a wieczorem zaczynam klepać dotykać aby tylko się ruszyła :tak:

Zmykam odpoczywać może małżonek mnie trochę wyręczy przy sprzątaniu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry