marika
Fanka BB :)
witam się w sobotnie popołudnie
Witam także nową koleżankę
Mam cudowny nastrój była u mnie Nicoya
odwiedziłyśmy jej sklep i zrobiłam zakupki, kupiłam koszulę do szpitala-ale już będę z niej korzystać, stanik do karmienia itp
jestem bardzo zadowolona
;-)
Karinko ale dawno cię nie było
no wiesz!

Co do brzucha ja tak mam po wysiłku tzn twardnieje mi czasami wieczorem jak w dzień się napracuje przy czymś..za duże przeciążenie..i jeszcze objawem przemęczenia są u mnie skurcze łydek-jednak trzeba wypoczywać jak najwięcej
a wiem coś o tym że przy dziecku nie jest łatwo:-(-chociaż ja mam ten komfort że obok jest babcia więc Olą się zajmie ale to też nie zawsze...
Mila co do testu na Hiv masz rację dobry lekarz powinien zlecić bo nikt nie wie czy jest nosicielem..to może dotyczyć każdego-ale za to się płaci?
myślałam że takie sprawy to anonimowo i za darmo ...
Anna cierpliwości zdrowsze truskawki będą już w czerwcu
a za te pewnie majątek zapłaciłaś co?

Dobra idę na spacerek z Olą
Witam także nową koleżankę
Mam cudowny nastrój była u mnie Nicoya
Karinko ale dawno cię nie było

no wiesz!

Co do brzucha ja tak mam po wysiłku tzn twardnieje mi czasami wieczorem jak w dzień się napracuje przy czymś..za duże przeciążenie..i jeszcze objawem przemęczenia są u mnie skurcze łydek-jednak trzeba wypoczywać jak najwięcej
a wiem coś o tym że przy dziecku nie jest łatwo:-(-chociaż ja mam ten komfort że obok jest babcia więc Olą się zajmie ale to też nie zawsze...Mila co do testu na Hiv masz rację dobry lekarz powinien zlecić bo nikt nie wie czy jest nosicielem..to może dotyczyć każdego-ale za to się płaci?
myślałam że takie sprawy to anonimowo i za darmo ...
Anna cierpliwości zdrowsze truskawki będą już w czerwcu

Dobra idę na spacerek z Olą
ale jak jest już pokarm to bez stanika ani rusz bo wycieka..i musisz go mieć aby wsadzić w niego wkładkę laktacyjną....kurczę ale namieszałam mam nadzieję że zrozumiecie o co mi chodzi
ufff autokorekta nie zadziałała, FORUMOWICZKOM oczywiście dziękuję :-)