reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
no właśnie z tymi t-shirtami gorzej, bo zawsze nosiłam takie o kobiecym dopasowanym kroju, które teraz pewnie podciągnęłyby mi się pod cycki ;) a Mariusza są dużo za duże.
W programie już na pierwszych zajęciach są jakieś ćwiczenia - zobaczymy.

cześć!!
Właśnie wróciłam od kosmetyczki i jestem ładna, znaczy poprawiona. Musiałam iść, bo jakoś mi wczoraj smutno było. Ciepło sie robi i małolatki ciuszki zrzucają, a ze mną coraz gorzej ... Ale cóż - cel jest szczytny, więc wytrzymam tą moją nieładność jeszcze 3 miechy!!!

2411magdalenka - mama na emeryturze to skarb!!! Moja pracuje baaardzo dłuuugo i nie wiem jaki będzie pożytek z takiej babci. A!! Oznajmiła, że mi pomoże po porodzie, jak urodzę w połowie czerwca, bo pod koniec i na początku lipca ma zapchany harmonogram... :-(!! No cóż - wytłumaczyłam to Igorkowi, zobaczymy, czy się dostosuje :-D... Gratuluję córci !!!

Anna_79 - wiem jak to jest z facetami, ale Ty sie po prostu nie możesz dawać i już!!!! Jeśli sobie pozwolisz to będzie coraz gorzej...

Syla - witaj w naszym gronie. Napisz nam coś o sobie i swojej dzidzi.

Hej!
A ja mam dzisiaj drugie zajęcia w szkole rodzenia. Na dzisiaj mamy zapowiedzianą najpierw godzinę ćwiczeń, później godzinę wykładu.
Dzisiaj idę sama, mąż w pracy. Ale mężowie i tak mają chodzić tylko na wykładym na ćwiczenia mamy chodzić same. Trochę dziwne, bo myślałam, że mają pomagać w oddychaniu itp.

Aśka- chyba można, oczywiście bez przesady. Kiedyś oglądałam taki film dokumentalny o ciąży i tam jedna mamuśka opalała się i wystawiała brzuszek do słońca. Myślę, że trochę promieni nam nie zaszkodzi. One i tak nie docierają do maleństwa.

Kochane kobietki, poczytam, co tam napisałyście od wczoraj, trochę później - bo najpierw zamierzam się uporać z poranną niespodzianką mojego męża :-):-). Oto mufinki bananowe :-):-):-). Ta fotka to moja zemsta za to drożdżowe ze śliwkami Mariki i różne Wasze smakołyki...

Aśka z tym opalaniem to jest tak że można na słoneczko :tak: dzidzi nie szkodzi tylko my musimy uważac bo nasza skóra jest bardzo wrażliwa w ciąży szybciej może dojśc do poparzenia albo jakiegoś uczulenia itp Myślę że dzisiejszym słońcem to raczej się nie poparzysz... ;-) :-D :-D :-D

MILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: nasle na Ciebie POLICJE za to!!!! :ninja2: :ninja2: :ninja2: :growl: :growl: :frown: :angry: :oo2: :realmad: Uwielbiam muffinki!!!! Ja leżąca i nie moge wstawać a Ty mnie tak drażnisz :szok: :szok: :szok: Dzwonie do męża po coś słodkiego :-p :-)

reklama
Mila, Twój sam upiekł??? jak Ci dobrze! :) ja kiedyś z zazdrością patrzyłam, jakie pyszności piekł 12-13-letni chłopaczek w rodzinie, u której zajmowałam się dzieciakami :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry