reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam dziewczynki
wczoraj pół dnia straciłam na szukanie odkurzacz;-) a......udało się, kupiłam zelmer wodnik duo plus, jest super!!!!!

taka padnięta byłam że już tylko was trochę poczytałam i poszłam spać...
dzisiaj pieczenie!a może jutro:confused: :confused: sama nie wiem

nie umiem wstawić tego migoczącego napisu.....:baffled: :baffled: :baffled:
dziś cieplej, wczoraj to bylo przeraźliwie zimno.!wiatr arktyczny!!!!pije kawkę i myślę o jedzeniu, zaczyna się.....................

reklama
hej hej o poranku....

ewa zawsze możesz wykręcić się zdrowiem (tzn jego brakiem, złym samopoczuciem) - stres ani tobie ani maluśkiemu potrzebny nie jest....
no patrz - czyściutko masz na święta a ja ani okna nie pomyte, ani firanki nie poprane... ech...

stopniowo sprzątaliśmy, tydzien temu okna i pościel, wczoraj firanki itd..

zostalo mi pieczenie a dla męża łazienki i wsio...reszta to już kosmetycznie.....uffff:-) :-)

Dzień dobry moje drogie ciężarówki:)

wylazłam o 7-tzn Ola wylazła, jestem strasznie niewyspana:zawstydzona/y:, do tego jakiś koszmar miałam i obudziłam sie płacząc..śniło mi się że nie miałam ...domu i musiałam iść spać z brzuchem na...dworzec...moje domy..mojej mamy, siostry czy nasz nie istniały?? rety skąd takie sny?? ble dobrze e się obudziłam a obok cieplutki mąż hehe zaraz się wtuliłam i było lepiej:)

Dobra idę ubrać Olę i siebie, śniadanko i chyba zabiorę się z nią na zakupy świąteczne, muszę kupić coś na sałatkę jakieś produkty...
buziaki
zajrzę wieczorkiem lub jak wrócę-nie szalejcie z pisaniem

acha co do imion to ja chcę właśnie Huberta-Jarek nie:dry: może zmienię na "Sławka?...hmmm pomyślimy:tak:;-)

i ja sie witam o poranku!

dziewczyny u mnie też nieposprzątane, ale mąż późno wraca, wczoraj to pobił rekord bo o 22, ja wolę nie ryzykować i się nie przemęczać, mama chciała przyjść posprzątać, ale nie miałabym chyba sumienia gdybym się zgodziła, jakoś to zniosę, mój mąż pewnie gorzej, bo to on jest bardziej pedantyczny:-)

mój miał dzisiaj nockę... nie mam serca go jeszcze angażować w porządki... mama mi nie posprząta - ma za daleko i sama nie może się męczyć.... mogłabym poprosić teściową - w końcu osiedle obok - ale właśnie tu problem POPROSIĆ - pewnie przez usta mi nie przejdzie i sama jutro zacznę ogarniać naszą norkę... ciasto z cukierni... może jakąś sałatkę zrobię - chociaż jak będę miała taki start życiowy jak dzisiaj to nie zrobię absolutnie nic... :-) kop w dupsko by mi się przydał...

reklama
jazztina hahaha no to że go wogóle nie mam... wstałam, kawusię z mleczkiem popijam od ponad godziny i NIC jeszcze nie zrobiłam, oprócz tej kawy i wizyty w toalecie :-)

Do góry