• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

ankami wrodzona moja złośliwość nie pozwala nie skomentowac tego inaczej jak "ot typowy facet" hihihihi - bez urazy.... :-)

schylac się jeszcze mogę - wykorzystaj to zatem hihihihi jeszcze trochę i nie tylko z pomalowaniem paznokci u stóp będę miała problem hihihih

a jak mój maluszek się leni wystarczy że zjem trzy jabłka - jelita pracują na maksa a Hania się buntuje - chyba jej za głośno - wtedy kopie że aż miło :-) tak samo buntuje sie kiedy siedzę za długo w jednej pozycji albo jak sie położę na prawym boku - może spróbuj tego :-)

reklama
Jazztina, Anna, pewnie że je pobudzam i Mariusz zagaduje. Ale jakoś bez reakcji. Czasem coś tam leciutko raz puknie. I tak już trzeci dzień. Czytałam gdzieś kiedyś, że np. jak się dziecko czegoś przestraszy to może w bezruchu siedzieć i dobę. No ale chyba nie trzy?! Na szczęście od czasu do czasu coś tam czuję, więc jeszcze się tak strasznie nie martwię, ale dziwne to trochę, że nie byka jak dawniej o swoich stałych porach.

I uprzejmię Wam donoszę, że dzielna Zebrra łyknęła glukozę bez cytryny i przeżyła ;)

Ankami może się kruszynka zaszyła w jakims kątku i tam dokazuje, a zdrugiej strony to żywy organizm nie mechaniczna zabaweczka i może rzeczywiście troche nie ma teraz ochoty

Jazztina, tylko u mnie tych kątów mało, bo chyba mały brzuch mam ;-) Wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia dziewczyny nie wierzyły mi, że to siódmy miesiąc.
Na razie nie będę się tym przejmować. Może jutro pogadam z położną - pewnie też ma jakąś wiedzę na temat ruchliwości dzieci.

Grubelku, nie mam nic słodkiego, muszę do sklepu wyskoczyć, co i tak zaraz miałam zamiar uczynić.

Ewa, powodzenia w tej skarbówce. My dostaliśmy wezwanie na 17 kwietnia w celu wyjaśnienia zeznania za 2005 rok. Tak stresować kobiety w ciąży - przecież to nieprzyzwoite ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry