witam

))
Jarmark mnie troche rozczarowal, podobalo mi sie kury, kurczaki i kroliki..ale nie podobaly mi sie te malutkie klatki w ktorych sie musialy gniesc.
Zakupowo marnie: tylko 2 pary majcioch bawelnianych, bo w moich juz mi chca gumki pekac mimo ze pod brzuszkiem nosze

ogolnie towar dosyc marnej jakosci, a cenowo duzo ponizej sklepow ludzie nie schodzili.
Ale zawsze to jakas odmiana.
Dzwonilam do promotorki, ide jutro..wiec MUSZE skonczyc rozdzial (oddaje 2 co stanowi pol pracy

), pytanie czy sie dr spodobaja, czy znowu bede wszystko zmieniac GRR.
ale myslmy optymistycznie
Pastela dzieki za rade, jednak moj glodomorek ma nie unormowane godziny karmienia wiec ciezko rozmaczac jej pokarm.
Mysle jednak ze po wczorajszej wpadce nauczyla sie czegos
Nicoya mialam swego czasu towarzystwo imprezowe w Poznaniu i jezdzialam tam sie wyglupiac..kazdorazowo byl wylew z mojego "pola"

a teraz na wsi mieszkam wiec pole jest polem
Aniu_79 sama jeszcze nie szukalam wozka, ale moge Ci polecic Swiat Dziecka w N.Hucie Osiedle Zgody 7, tel. 644 24 50, email
sklep@swiat-dziecka.malopolska.pl
oprocz tego widzialam jeszcze duuuzy sklep dzieciecy pod budynkiem nieczynnego Hotelu Forum.
Sorki ze tak malo namiarow, ale po tekscie Zeberki ze lepiej pozniej kupic wozek, bo gwarancja starczy dla dluzej - sama odlozylam to na pozniej.
Ankami promiskuityzm plciowy to bardzo trudne slowo i bardzo mi sie podoba

i wyjasnienie slowa tez

i gdzie mozna wyczytac takie fajne rzeczy? jakas historia naturalna? seks w prehistorii?
fasolek gratuluje netu!!! wiem jaka to potrafi byc radosc
a propos nietypowych zmian w ciele..moj brzuch zrobil sie wlochaty

) moj ojciec stwierdzil ze pewnie urodze chlopca i mam duzo testosteronu

(a ze wg lekarza ma byc dziewczynka, to ta teoria robi sie ciekawa