witam

))
1 dzien nieobecnosci i 17 stron postow?!?! wszystkie jednoczesnie mialyscie wene, co?
wczoraj niestety ledwie trzymalam sie na nogach gdy juz wrocilam do domu.. ale tak to jest, gdy po calym dniu biegania, w ramach relaksu ;-)
postanowilam isc ogladac wozki

w sklepie mialam energie, ale w domu juz nie moglam nawet jesc ze zmeczenia
..z wozkiem dalej nie wiem co.
Bardzo Bardzo podobal mi sie Chicco Enjoy..ale 1390 zl..troche duzo no i 1 wada: kola pelne...
dzis sprzatam i prasuje i szykuje ciuszki bo jutro jade do Pionek na weselicho

)))))
dostane pokoj w hotelu zebym mogla sie polozyc jak sie zmecze impreza a potem wrocic

Ciaza rzadzi
marika wessany siusiak? hmmm

a moze Ola bedzie miala jednak siostrzyczke?

a propos bycia hipopotamem

mnie to cieszy!!!! nigdy nie mialam fajnego brzucholka a teraz taka dynia

))
co wieczor pytam mezusia "jestem gruba?" i czekam tylko na odp "NOOOOO"

a wczoraj sobie wydepilowalam nogi (co wcale nie bylo proste) i poczulam sie prawie jak bogini

A na fotkach wygladasz super

lepiej mezowi nie bede pokazywac
Grubelek no w sumie Krakow tez nie obrodzil w mamusie lipcowe! z moich znajomych duzo jest w ciazy, ale na czerwiec.. w sumie tez sie staralam na czerwiec ale nie zlapalo za pierwszym razem
ale to dobrze, bo wtedy nie byloby mnie z Wami tylko w czerwcowkach!
zeberka napisz jak tam z podbrzuszem i co powiedzial gin

)))
Pastelka biedny piesio.. sciskam Was mocno..napisz czy mu lepiej!
Mila u mnie w szpitalu jest 1 sala do rodzinnych, ale polozna zapewnila mnie ze gdy jedna pacjentka rodzi, ty czekasz na rozwarcie na duzej sali, a potem Cie przenosza.. ze wszystko zalezy od sprawnej rotacji.
A z mezem dziwnie ze nie moze byc na duzej sali..
jazztina fajnie ze wszystko okiej!!!!!!!!
a propos swiezych owockow... ja bym zjadla kilo soczystych duzych czeresni... ehhhh... nie moge o tym myslec, bo nie nadazam z polykaniem sliny
sylwia coz, wiele zalezy chyba od temperamentu malenstwa i od ilosci wysilku jaki popelnia mamuska

gdy mam dzien w biegu - w brzuszku cisza, ale jak siedze/leze to male rozkopuje sie na wszystkie strony i caly brzuch faluje

ale faktycznie, masz jeszcze troche czasu na powazniejsze i czestsze ruchy!
Patina tekst z woda mineralna byl mocny... moze jeszcze swoja szklanke? a do porodu wziac ze soba lozko? ;-)