reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Anna, u nas opowiedziała o wszystkich wadach i zaletach zzo. Mówiła kiedy warto a kiedy nie, kiedy absolutnie nie można. No i przetrenowaliśmy większość pozycji.
ZZO podobno obniża ciśnienie, więc jest nawet wskazane u kobiet z nadciśnieniem o ile mają dobrą krzepliwość krwi.

Ankami sobie tą metodę też możesz zaserwować na sen-kładziesz(czyt stawiasz:laugh2:) przy łóżku zużyte skarpety i bez lawendy pomoga zasnąć hahahaha

Anna tak-trzeba?? raczej się powinno i można...ja będę też brała po porodzie tyle czasu ile będę karmiła piersią, a jak nie będę karmiła to co najmniej z 3 miechy po porodzie będę brała tak profilaktycznie:)

Oj Baby, a czystych skarpet w domu nie macie? strasznie mi przykro ;)

Anna, ja nadal łykam te suplementy. Już się przyzwyczaiłam.
A rodzić wolałabym bez ZZO, szczerze mówiąc bólu się nie boję i trochę już nie mogę się go doczekać ;)

Ankami - TWARDZIELKA!!! :-D
Ja też się nie mogę doczekać....Jeszcze 99 dni...Strasznie mi się ten czas dłuży!

W takim razie nadal będę zażywać. Nie wiedziałam czy czasami nie należy przerwać brania Feminatalu. Ale skoro nie to chlup w dziub!

Anna, to nawet nie o twardzielstwo czy o chojractwo chodzi. Po prostu uważam, że ból po coś nam jest dany i nie lubię go sztucznie eliminować. Może inaczej bym mówiła gdybym się go panicznie bała.
Oj, ja też muszę dzisiaj się trochę nasapać ;) straszne to...

reklama
no przestań mamy skarpety czyste i brudne-każdy rodzaj:);-)

A co do zzo to powiem tak...ja o tym znieczuleniu się dopiero dowiedziałam tu na forum że można go też mieć podczas porodu naturalnego, bo miałam je podczas cesarki- to jest indywidualna sprawa każdej kobiety , ja na dzień dzisiejszy jestem na nie-ale podczas porodu z bólu mogę czasem sobie tego zażyczyć-nie wiem co mnie czeka..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry