2411magdalenka
mamy lipcowe'07
UFFF.. juz umylam lazienke i kibelek, poscieralam kurze, a teraz czekam na "tani prad" od 13 zeby odkurzac i prasowac..
poza tym zauwazylam, ze wsadzone z nasion berberysy zaczynaja rosnac!!!!!!!!!
tak sie podniecilam ze posadzilam kolejne 30 nasion ;-)
marika zuzyte skarpety do snu - zasnac, owszem - pomoga, ale mozna sie juz nie obudzic
a do rodzajow skarpet dokladam takie z wywietrznikami
Pastelka fajnie ze wszystko w porzadku i piesio tez oki! no i zaczynasz sie nam ruszac - hurrraaa
) jeszcze przegonisz mnie i Asie w magisterce!
jesli chodzi o porod przedwczesny to czytalam gdzies (zagraniczna strona), ze jakbysmy teraz urodzily (26-27 tydz) to dzidzia ma 70% na przezycie i ze wszystko bedzie normalnie rozwojowo, jezeli porod nastapilby w szpitalu.
no chyba ze to nie dotyczy polskich realiow... ale lekarzy mamy badz co badz niezlych..
a bol przy porodzie? CO TAM
pamietacie, co mi powiedzial lekarz? "to nie bol, to satysfakcja"
poza tym zauwazylam, ze wsadzone z nasion berberysy zaczynaja rosnac!!!!!!!!!
tak sie podniecilam ze posadzilam kolejne 30 nasion ;-)
marika zuzyte skarpety do snu - zasnac, owszem - pomoga, ale mozna sie juz nie obudzic
a do rodzajow skarpet dokladam takie z wywietrznikami
Pastelka fajnie ze wszystko w porzadku i piesio tez oki! no i zaczynasz sie nam ruszac - hurrraaa
jesli chodzi o porod przedwczesny to czytalam gdzies (zagraniczna strona), ze jakbysmy teraz urodzily (26-27 tydz) to dzidzia ma 70% na przezycie i ze wszystko bedzie normalnie rozwojowo, jezeli porod nastapilby w szpitalu.
no chyba ze to nie dotyczy polskich realiow... ale lekarzy mamy badz co badz niezlych..
a bol przy porodzie? CO TAM
pamietacie, co mi powiedzial lekarz? "to nie bol, to satysfakcja"
Nie wiem, może tak jest wszędzie ale ja zawsze miałam takie USG na 5min. "na odczep się" - nawet połówkowe takie było. Całość kosztowała 200zł, badanie trwało ponad 25 min. z całości mam zapis na DVD oraz 17 zdjęć
, robiła je