Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja biorę 80mg ale do tego witaminy feminatal a tam też jest w tym żelazo.A ty bierzesz plus to żelazo jakieś witaminy? 

)
Mówi, ze przy moim niskim ciśn. , wynikach i wyglądzie to bez sensu jest robić to badanie, bo ja nie mam cukrzycy 

że szkoda kasy i mam odpoczywać zamiast łazić po labolatoriach...
:-)
ale następnego dnia mnie chyba pokarało i od rana się zaczęło :-( wymioty,biegunka i do tego ten okropny ból brzucha
Zdcychałam prawie cały dzień,dzwoniłam do lekarza powiedział że jeżeli nie minie to mam do niego przyjechać,no więc o 17 już u niego byłam,myślałam że urodzę tak strasznie się bałam.Na fotelu stwierdził ze nie podoba mu się moje pH pobrał jeszcze wymaz,na USG widać było piękną szyjkę która wogóle się nie skraca-a więc jednak nie rodzę-ulga,a i widziałam tylko nóżkę dziecka więcej mi nie pokazał bo stwierdził ze skoro cały dzień kopie to wszystko z nią ok.Powiedział że może to być od antybiotyku który dostałam na zęba,może jakaś infekcja-ale to stwierdzi po badaniach albo sączą mi się wody płodowe
choć ta opcja jest najmniej prawdopodobna
Trzymajcie kciuki aby wyniki były w normie
napiszę jak już je poznam