Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
"....Witaj Sylwia ten tekst o podskoczeniu to tylko sarkazm....." - MARIKA
Jesli chodzi o ten sarkazm to nialadnie oceniac kogos kogo sie nie zna, i jesli nie wie sie jaka jest prawda- taka dobra rada na przyszlosc.
A moze to zazdrosc przez Ciebie przemawia? Oczywiscie ze moj bobo kopie tak ze az mi brzuch podskakuje.
Nie mowie tego zeby inne kobitki zasmucac, tylko tak jest.Z czasem Sylwi dzidzia tez bedzie tak kopac, tymbardziej ze jej bobo jest3 tyg mlodszy.
Pozdrawiam

któż tu zasmradza nam atmosferę
jedno dziecko kopie mocno drugie nie, a młode mamusie się potem denerwują, że może z ich dzieckiem coś nie tak..."....Witaj Sylwia ten tekst o podskoczeniu to tylko sarkazm....." - MARIKA
Jesli chodzi o ten sarkazm to nialadnie oceniac kogos kogo sie nie zna, i jesli nie wie sie jaka jest prawda- taka dobra rada na przyszlosc.
A moze to zazdrosc przez Ciebie przemawia? Oczywiscie ze moj bobo kopie tak ze az mi brzuch podskakuje.
"....Witaj Sylwia ten tekst o podskoczeniu to tylko sarkazm....." - MARIKA
Nie mowie tego zeby inne kobitki zasmucac, tylko tak jest.Z czasem Sylwi dzidzia tez bedzie tak kopac, tymbardziej ze jej bobo jest3 tyg mlodszy.
Pozdrawiam