• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Ankami właśnie doczytałam twój post i masz rację sarkazm-bardzo często używam tego zwrotu że ktoś mówi sarkazmem-ale mnie uczyli że sarkazm to np: ktoś strasznie klnie i ty nie powiesz przestań klnąc tylko powiedz sarkazmem....że ktoś ma przestać rzucać mięchem...cholera zrozumiałaś coś? hehehe
moja polonistka ze szkoły średniej mówiła że sarkazm może przybierać różne formy-dlatego to słowo mi się utrwaliło...ja się nie tłumaczę tylko przedstawiam mój tok myślenia;-)

A co do wpienienia to udało się dziewczynie bo chwile wcześniej pożarłam się z J wchodzę tu i czytam to myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok :wściekła/y:

Karinko jestem z Tobą!
Zebrra mi też smsa przysłała ale nie chciałam pisać bo nie wiedziałam czy mogę... a powiedz mi Ankami ona dziś miała robione 75g? bo to jest decydujące..jak po 50 wychodzi dużo to robi się 75g...i wtedy zapada "wyrok"..nie mam nic na karcie, muszę się doładowac:dry:

cos czuje ze ja chyba tez wszpitalu wyladuje lekarz juz mi zapowiedzial ze moje cisnienie jest bardzo niepokojace ! boze bardzo bym nie chciala ale skoro to ma pomoc mojemu malenstwu !.........

Przepraszam za wtargniecie bez Dzien Dobry
Marika
nie chcialam nikogo denerwowac, szczegolnie kobitki w ciazy:tak:a z drugiej strony nie chce miec opinii klamczuchy, bo to nie prawda.

Zycze wszystkim lipcoweczka pomyslnych - bezstresowych ostatnich miesiecy.

Hmmm no cóż nie wiedziałam że z ta glukoza to jest tak że jak 50g źle wychodzi to robią 75g.... ratunku mąż mi potem przywiezie wyniki... :baffled: ale co tam leżec musze bo jak to mówi moja siostra " ty się nie unoś bo ci się rozwarcie powiększy.... " :szok: ratunku... ale ja sie nie dam do szpitala nie ide... :no: :baffled:

Marika, prawdopodobnie miała 50g. Wynik wyszedł wysoki. Potem miała wizytę u gina i dostała skierowanie. Jest już po badaniach, czeka na wyniki i napisała, że raczej nie zostaje w szpitalu :)

A sarkazm to złośliwa ironia, szyderstwo, zjadliwa drwina. Więc może w tamtej wypowiedzi nie pasowało. Ale jeśli Ty miałaś na myśli co innego, bo tak Cię uczono, to jasne jest, że nie było w tym Twojej złej woli. Dla mnie jesteś usprawiedliwiona :)

reklama
ola_lux już mi przeszło (chociaż ciśnienie ponad normę:zawstydzona/y:;-) ) ale spoko ja pamiętliwa nie jestem czasem wredna to tak, ale krótko;-)
jeśli ja Cię uraziłam to naprawdę nie specjalnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry