reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam się popołudniowo-wiosennie!!
Piękna pogoda,ja juz wykąpana.Dziewczynki bierzcie sie za siebie!!!! :-D
Zaraz zakupki i obiadek...Dzisiaj pusto w domu...teściowa wyruszyła na miasto :tak: :-)
Na obiadek ryz,pierś z kurczaka podsmażana i sosik czosnkowy ze startym zielonym ogórkiem :happy: pychotka]
aaaa ...i zupka z botwinki-jeśli uda mi się kupić :eek:
Miłego dzionka...wpadnę póżniej :cool2:

A ja jutro na tą glukozę... kurczę boję się... zresztą jak przeczytałam dzisiaj rano co mogę jeść, otworzyłam lodówkę i stwierdziłam, że wolę nie jeść wcale...

Produkty dozwolone: chude mięsa (gotowane lub pieczone) i wędliny drobiowe, sałata, ogórki świeże, chleb pełnoziarnisty, płatki owsiane, kasza gryczana, jabłka (1 szt.), ziemniaki, kefir...

A gdzie lody, truskawki, arbuzy, czekolada??? Pomidorki, rzodkiewki, serek??? Nawet jogurtów nie wolno!...buuuuuuuuuu

Zebrra, trzymam kciuki za jutrzejszą glukozę!!! Bedzie dobrze!!!
Moze sprobuj jakas salatke zmajstrowac z tego, co ci wolno jesc??? Byc moze tak lepiej bedzie smakowac???

Zebrra, no to pyszną wiosenną kanapkę z ogórem możesz wciągnąć :) a ziemniaki sama chętnie bym zjadła, ale Mariusz mi nie pozwala. Więc czekamy na młode kartofle i będziemy sobie robić pieczone w mundurkach - pycha :)

No tak, tylko na dłuższą metę sobie tego nie wyobrażam... od wczoraj od 12-tej zjadłam tylko jajko... jeszcze nie wiem na pewno, a już mam dość tej choroby... żeby mi chociaz ktoś podsunął jakiś pomysł... chociaż toi chyba bez sensu, bo i tak jestem na nie...
Poza tym co mam wsuwać codziennie ziemniaki z kefirem???

Chyba złapałam doła... przez tą kasę i cukrzycę, mam dość..

Zebrra, to jeszcze pyszne tarte jabłko możesz sobie zjeść :) Na deser.
Nie dołuj się Kobieto! A już na pewno nie dietą. Rozumiem, że ten niespodziewany odpływ gotówki może być frustrujący, ale może jakimiś kanałami ta kasa do Was wróci :)

reklama
witam was kobietki z no moze nie samego rana ja dzisiaj ide do gina o 18:15 powie mi co z tym moim nadcisnieniem no i odbiore dzisiaj filmik 4d z corcia ciesze sie! ale od jakiegos tygodnia odkad biore ten lek na to nadcisnienie czuje sie jakas oslabiona a moje nogi tak puchna ze nawet trudno jest mi sie poruszac! musze mu powiedziec zobaczymy co bedzie ! pozdrawiam was wszystkie trzymajcie kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry