reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

A ja wlasnie się dowiedziałam, że moi rodzice utknęli w Niemczech..
Pojechali do Holandii na święto tulipanów, pożyczyli od nas samochód... Dzisiaj mieli wracać, okazało się, że wracając samochód popsuł się w Niemczech... silnik padł, więc muszą ściągnąć lawetę z Polski (koszt jakieś 2000zł)... załamałam się po prostu...

reklama
Heheheh chyba masz rację... ściągam na siebie wszystkie nieszczęścia....
Byłam na zajęciach z moją Wiką... popołudnia poniedziałkowe są zarezerwowane :))

Hej Kobietki:-)
No ciekawe co to moje badanie jutro wykaze:baffled: Musze sie dzis najesc bo jutro na czczo mam przyjsc;-) A ja to normalnie bez sniadania to sie nigdzie nie ruszam bo mi sie slabo robi... Pozniej to moge nie jesc ale sniadanko musi byc !!

gdzie się podziewa mila? o Bazylce nie wspomnę bo ta chyba zapomniała o nas buuuu a Alkmena i Ankami?? bunt czy co??:confused::laugh2::-p

tak, bunt, bunt jak się patrzy! :-p skoro już o jedzeniu nie można, to nie mam o czym pisać ;-) (ale zaraz - przecież rano tu byłam).
A tak poważnie to znowu mi się nic nie chciało robić, no i w końcu żeby nie siedzieć bezczynnie wzięłam się za gotowanie pomidorowej, bo miałam kawał wołowiny, którą muszę zeżreć (choć wcale mi się nie chce), więc jeszcze zaraz naleśniki z mięsem będę robić.
A Bazylia pamięta, tylko w pracy jej zablokowali dostęp, a w domu używanie komputera grozi jej kąpnięciem prądem - więc bądź wyrozumiała dla niej ;-):-D

Zebrra współczuję..i rodzicom i wam...my mieliśmy raz taka przygodę jak jechaliśmy do Gdańska w połowie drogi auto padło-silnik " się skończył" przyjechali po nas z Gdańska a auto zaholowali pod stację...na drugi dzień Jarek ściągał kumpla z lawetą...wiem jak można się wkurzyć..

Co do mówienia dobranoc to ja coraz wcześniej chodzę spać-organizm mi podpowiada że chyba junior będzie dawał mi "popalić" że teraz odsypiam:szok::laugh2: a tak poważnie to dziś wylazłam o 5.35 jestem nie nauczona do takiej godziny a teraz ziewam co 5 min...
Ola zasypia ja zaraz dołączę do niej.

Asiu nie było mnie bo wędrowałam po okolicach:) ładne zdjęcie w awatarku..pokażesz się z bliska??
dobra teraz uciekam tak na serio:) do jutra!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry