negri
mamy lipcowe '07
Negri rany boskie auto wygląda groźnie!!!
Marika słoneczko ale mnie chodziło o to jakie wychodzą zdjęcia, jakie mają jakość a nie o samochód

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Negri rany boskie auto wygląda groźnie!!!

Marika słoneczko ale mnie chodziło o to jakie wychodzą zdjęcia, jakie mają jakość a nie o samochód![]()
Negri masz taki tak? kurczę fajny i jest nawet w ofercie
![]()

Marika to zdanie Bazylii dotyczyło wypowiedzi Aśki...która tak właśnie przedstawiła sytuację..
.. Gdzie zebrra wyczytałaś że mój mąż płaci mi za ugotowanie, posprzątanie czy rodzenie dzieci?? Może napisałam też, ze dostaję jakieś ekstra premie za wspólnie spędzone noce...

???z tego zdania Moja Droga jasno wynika: "nie ustalaliśmy, ale tak jest", więc nie pisz mi proszę o nadinterpretacji, tylko przeczytaj jeszcze raz swoje własne słowa... tylko całe posty, bo wyrwane z kontekstu zdania często tracą swoje pierwotne znaczenie...Aśka_24 pisze:Nie ustalaliśmy na zaręczynach że on będzie mi przynosił pieniążki w zamian za usługi domowe...
i rok pracy w szkole. Bardzo mi sie podobalo
Kasa z tego niewielka ale -jak nam mowiono na studiach: nauczycielki powinny szukac sobie bogatych mezow