Negri rany boskie auto wygląda groźnie!!!
Marika słoneczko ale mnie chodziło o to jakie wychodzą zdjęcia, jakie mają jakość a nie o samochód

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Negri rany boskie auto wygląda groźnie!!!

Marika słoneczko ale mnie chodziło o to jakie wychodzą zdjęcia, jakie mają jakość a nie o samochód![]()
Negri masz taki tak? kurczę fajny i jest nawet w ofercie
![]()

Marika to zdanie Bazylii dotyczyło wypowiedzi Aśki...która tak właśnie przedstawiła sytuację..
.. Gdzie zebrra wyczytałaś że mój mąż płaci mi za ugotowanie, posprzątanie czy rodzenie dzieci?? Może napisałam też, ze dostaję jakieś ekstra premie za wspólnie spędzone noce...

???z tego zdania Moja Droga jasno wynika: "nie ustalaliśmy, ale tak jest", więc nie pisz mi proszę o nadinterpretacji, tylko przeczytaj jeszcze raz swoje własne słowa... tylko całe posty, bo wyrwane z kontekstu zdania często tracą swoje pierwotne znaczenie...Aśka_24 pisze:Nie ustalaliśmy na zaręczynach że on będzie mi przynosił pieniążki w zamian za usługi domowe...
i rok pracy w szkole. Bardzo mi sie podobalo
Kasa z tego niewielka ale -jak nam mowiono na studiach: nauczycielki powinny szukac sobie bogatych mezow