reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
klara podniosłas mnie na duchu swoim wpisem .......czemu to wszystko nie moze byc prostsze chce czlowiek jak najlepiej dla dziecka no ale w koncu sobie mysle kurcze moze ona rzeczywiscie glodna i podaje mm

ewcia z moze tez i chodzi o to odkladanie np teraz spi na moim reku a pewnie jak poloze to zacznie sie budzic tak dzis mam od 14 co odloze niby spi i zaraz budzi sie a na lezaco nie karmie bo przy miom malym biuscie ciezko mi ja przystawic najlepiej mi wychodzi pozycja z pod pachy................chyba dlugo tak nie pociagne jak wytrzymam 3 miesiace karmic piersia to bedzie cud :no:

nie potrafie wygodnie sie z nia ulozyc plecy bola przy karmieniu i krocze jeszcze tez mnie boli brodawki tez to wszystko sie sklada na to ze kp to dla mnie przykry obowiazek a nie przyjemnosc .........

thriade jak tam pewnie już za chwilę nam się pochwalisz bobaskiem:-) bądz dzielna &&&&&&&

Czy ktoras z was podawała kiedyś dziecku krople sab simplex i czy pomagały?

Przy pierwszej córci podawała i teraz tez do każdej butelki dodaje kropelki i jest dobrze wiadomo ze u tak czasem brzuszek zaboli. Możesz też na smoczek kropelke dać to tez się uspokaja :D
Ta maść tez miałam i nie widziałam żadnej poprawy

Aneczka771 nie daj sie mamie, bawarka owszem działa, ale reszte jedz normalnie, rzadko sie zdarza żeby trzeba było stosować specjalną diete bo dziecku wszystko szkodzi - to naprawdę rzadko.

Macie jakies dobre i sprawdzone sposony na zanoszenie sie u dzieci ? Chyba wystraszyli mi malego jak Robili wklucie drugie .. Przy kazdym placzu sie zanosi a najgorzej jest jak pigula lezie do wenflonu zeby zmienic kroplowke wtedy przestaje oddychac i sinieje podczas placzu ....

Wziąc pionowo i dmuchnąć na twarz, wiem że dziwnie opisuje, ale tak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry