Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wg tego rankingu mój ma 4,5 gwiazdkimiq czy ja wiem czy to taki szok że na prywatnej wizycie traktują cie jak na nfz. Pisałam z 2 tyg temu że byłam u dermatologa w sprawie uczulenia i mnie korciło by wejść do gina prywatnie, weszłam na portal przez tel i zdębiałam. Pan pracował w trzech prywatnych klinikach i każdy wpis to wielkie zdziwienie że lekarza jeszcze trzymają sporo negatywów nazbierał.
heh to prawda, jak byłam przed porodem 2 doby na oddziale to nawet lekarze zwracli uwagę, żeby spać i odpoczywać na wznak lub lewym boku, ja musiałam spać na lewym bo mnie lila kopała jak leżałam na prawym, jak się obracałam było okAngi-wawa to spanie na lewym boku to nie teoria ani żaden przesad. Po prostu dziecko jest lepiej dotlenione.
a mi nawet nie przyszło do głowy, żeby szukać znaczenia imion, dziewczyny kierujecie się tym?Miq - Wincenty nam się podobaTymoteusz bardzo ładne, ale dla nas odpada, bo oznacza "ten który czci Boga", a my jesteśmy ateistami.
doobry pomysł, albo taki zbiorczy o wyprawceWiem, że może to za wcześnie, ale niektóre już z Was pisały o upatrzonych wózkach... Może nowy temat właśnie o tym założyć???