Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wg tego rankingu mój ma 4,5 gwiazdkimiq czy ja wiem czy to taki szok że na prywatnej wizycie traktują cie jak na nfz. Pisałam z 2 tyg temu że byłam u dermatologa w sprawie uczulenia i mnie korciło by wejść do gina prywatnie, weszłam na portal przez tel i zdębiałam. Pan pracował w trzech prywatnych klinikach i każdy wpis to wielkie zdziwienie że lekarza jeszcze trzymają sporo negatywów nazbierał.
heh to prawda, jak byłam przed porodem 2 doby na oddziale to nawet lekarze zwracli uwagę, żeby spać i odpoczywać na wznak lub lewym boku, ja musiałam spać na lewym bo mnie lila kopała jak leżałam na prawym, jak się obracałam było okAngi-wawa to spanie na lewym boku to nie teoria ani żaden przesad. Po prostu dziecko jest lepiej dotlenione.
a mi nawet nie przyszło do głowy, żeby szukać znaczenia imion, dziewczyny kierujecie się tym?Miq - Wincenty nam się podobaTymoteusz bardzo ładne, ale dla nas odpada, bo oznacza "ten który czci Boga", a my jesteśmy ateistami.
doobry pomysł, albo taki zbiorczy o wyprawceWiem, że może to za wcześnie, ale niektóre już z Was pisały o upatrzonych wózkach... Może nowy temat właśnie o tym założyć???