Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kati wiem, ze w 100% sie nie da, ale czasami sie dluga dysksuja na jakis temat wywiaze i te naogol sa najcenniejsze ale pozniej nie do odnalezieniatak jak teraz o gelberkach i BLW w wyprawce
hihi Gaduly jestesmy, wiec w calkiem naturalny sposob z jednego tematu na drugi wejdziemy
![]()
Dziewczyny ja moge sprobowac to ogarnac, ale wolalabym poznac opienie wiekszej ilosci osob bo ja tu od niedawna jestem a licze sie z Waszym zdaniem, ale nawet jezeli byscie wyrazily checi i zgode to bym wolala, zeby byly dwie osoby, bo to roznie w ciazy bywa, teraz sie dobrze czujemy a za tydzien moze nas zmulic i pol dnia bedziemy przesypiacodpukac, zeby nic gorszego.
Dziewczyny potrzebujemy moderatora bo niby jest moderator ale nic nie robi a my gaduly i balagan sobie robimy![]()
Mi sie nie pidoba ten podział na działy...
Widzę,że nie tylko ja mam dylemat... Na pewno chcę 3w1,z lekką spscerówką,pompowane ale skrętne koła,boje się używanego bo u Nas chodniki to koszmar i sporo po lasach sie kulamy...
A co do trymestrów to mój gin mówił że są różne podziały,dla niego 14tc to II trymest i 4 miesiąc
Noo w koncu kupiłam symbolicznie bodziaki dla dzidziolka,boże jakie maaalutkie
Jestem i ja!
Egzaminy zaliczone, 3 piątki, 1 czwórka i 1 trójka.
Właśnie zaczynam ostatni semestr administracji i kończę go w czerwcu dlatego mam nadzieje, że dzidzia się nie pośpieszy
Udało mi się przeczytać wszystkie zaległości no i tak.. co do zwierzaków to mam tylko rybkico do teściów.. ja puki co mieszkanie wynajmuje, ale w maju będziemy się starać o kredyt na dom tylko, że o kredyt będą się też starać teście a mój T jest za tym, żeby były to dwa osobne domki ale obok siebie.. Ja to widzę marnie. Teście niby w porządku ale wiecie jak to jest..
Ewcia! Nie przejmuj się teściową, ja z moja mama nie rozmawiam od listopada i po prostu brak mi słów na jej zachowanie, nie wiem skąd się biorą tacy ludzie.. a ślubu też nie mam, to już nie te czasy
Tym czasem kochane ja już w łóżku bo jutro zaczynam tydzień pracy na rano więc pobudka o 5..
3majcie się cieplutko! :*
Na zywo w domujak nie moglam mojej uspokoic zawsze suszarka szla w ruch
nawet na spacerach wlaczalam jej odkurzacz z YouTube hahahahahah
Dziewczyny dostalam wiadomosc od glownego moderatora forum w sprawie naszego balaganu na forum i mamy wybrac wewnetrznego moderatora lipcowek, zeby ogarnial balagan w watkach.