Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny ja sie troszkę na tym żywieniu znam nie chwaląc sie![]()
Ważne zeby umiar we wszystkim zachować i nie przeginać w żadna stronę. Tyle ze w ciazy to trudno moze byc jak sie rozne zachcianki pojawiają.
Ważne jest spożywać 5 posiłków dziennie ale co 3 godz. Przestać jeść jak tylko pojawi sie pierwsze uczucie sytości. Wiem ze to trudne z autopsji. 3 lata temu sie odchudzalam i schudłam jakies niecałe 40 kg. Ograniczyłam pieczywo do minimum, jak juz jadlam to tylko ciemne pełnoziarniste. Nauczyłam sie jeść jajecznice bez pieczywa, mięso bez ziemniaków. Nie Jadlam prawie makaronów, klusek itp rzeczy smażonych, w panierce i w sosach. Przestałam słodzić zupełnie. Woda niegazowana z cytryna i mieta. Zero słodyczy. Duzo warzyw, mniej owoców. Śmietanę zamienilam na jogurt. No i oczywiscie ruch: 2xtydz aquaaerobik, 3xtydz orbitrek i duzo spacerów. Uwierzcie da sie![]()
też nie mile mnie zaskoczyła waga u ginekologa 59 kg a w wakcję było 55 z kawałkiem no ale tak szczerze to od powrotu z wakacji odpuściłam dietę na której wiecznie byłam no i jest efekt i raczej ten brzuszek który mi odstaje to nie dzidziuś tylko tłuszczyk
też się zapytam czy mogę na rowerku kręcić bo już się kurzy.... u mnie w rodzinie raczej w ciąży nikt aż tak mocno nie przytył kuzynka ostatnio urodziła i dalej jest szczuplutka jak patyczek zazdraszczam jej :-)
Witam Was dziewczyny.
Mam pytanie do tych Pań co przyjmują luteinę .. Ostatnio zauważyłam że jak mam długą przerwę w przyjmowaniu leku a mam przyjmować dwa razy dziennie po dwie tabletki to zaczyna boleć mnie brzuch .. Jak już zażyję i się położę to jest ok .. Do tego mam całe białe majtki, czy to normalne ? Boję się że złapię jakieś zapalenie..