Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas pierwsze było planowane, 2 lata po ślubie moja bratowa zaszła w ciążę nieplanowaną, mój instynkt się obudził i stwierdziliśmy, że to już, staraliśmy się ponad pół roku, długie cykle i takie tam... Pomógł nam castagnus-niepokalanekA u was jak było i z pierwszymi ciążami i z drugimi no i z tymi dziewczynami co są w pierwszej ciąży ?![]()
ja też chcę, drugą córcię, w sumie oboje z mężem, i jak znajomym mówię, to sa zaskoczeni, co??? nie chcecie parki?!AAa to mnie po tej ciąży zapowiada się chłopak,cóż zobaczymy,choć nie ukrywam że mam preferencję płci..i wolałabym druga córkę![]()
też mam problem z kupkowaniem, w pierwszej ciąży praktycznie codziennie rano jadłam kanapkę z powidłami i jakoś szlo;/ powinnaś mieć ludzi w nosie, oni zawsze "swoje wiedzą" (; jak nie za młoda, to za stara, nie dogodzisz...tylko ja się troche obawiam ludzi co powiedzą.. 3 dziecko w wieku 25 lat
my z mężem też pierwsze dziecko planowaliśmy i udało się za pierwszym razemna drugie dziecko namawiał mnie mąż aby Wiktoria nie była sama i nie było zbyt dużej różnicy wieku.. a teraz 3 ciąża.. nieplanowana wielkie zaskoczenie dla nas.. ale też się cieszymy patrząć na nasze kochane łobuzy
tylko ja się troche obawiam ludzi co powiedzą.. 3 dziecko w wieku 25 lat w dodatku jeszcze wynajmujemy mieszkanie bo budowa ruszy dopiero na wiosne..