Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie mdłości troszkę przeszły, ale to z racji tego że choroba się rozkręciła i nie czuje zapachów. Jak się okazało dzięki temu mdli mnie tylko jak jestem głodna.
Witam Was :-)
Jestem już po wizycie i.... WSZYSTKO JEST W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU :-):-):-):-):-):-) Serduszko bije i to mnie uspokoiło najbardziej. Kolejna wizyta za tydzień razem z badaniami :-)
Jak Wasze wizyty???
ja najbliższą wizytę mam 23.12, lekarz mnie wysłał na usg do innego centrum medicover, niż chodzę zazwyczaj, bo tam mają lepszy sprzęt ale w zeszły wtorek widziałam gumisia, serduszko biło i ładnie urósł 17,5 mm
Czesc dziewczyny jak bardzo chciałabym się częsciej udzielać ale nie da rady bo trzeba spać... Az się boję jak to jutro będzie w pracy, bo dawno nie byłam ale jak złapie mnie takie spanko to chyba polegne. Może to jakaś dieta nieodpowiednia czy tak poprostu w ciąży jest?
Może macie jakies sposoby na szybką pobudkę?
Ja dopiero jutro na pierwsze badanie krwi a położna znów przełożyła termin na środę.
Fajnie, że już się widzicie z fasolkami i że wszystko u nich dobrze
Mmm a czy to szarlotka? Może sypana? Hm, a to na wierzchu nie mam pojęcia co to ale jeśli to jednak szarlotka to mogę kawałeczek? Tylko jeden... malutki...