Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witajcie dziewczyny! ja wróciłam z imienin od teścia, zmęczona jestem a do tego ta pogoda dołuje mnie! Już bym chciała aby przyszła zima ze śniegiem i słoneczkiem to od razu lepiej by sie na duszy zrobiło widzę że coraz więcej nas! super!
Witam dziewczyny
Hmm moje samopoczucie... Rożnie. Mdłości cały czas i cały czas czuje głód. Dziwne nie? Wiec przegryzam w niewielkich ilościach. Piersi od początku wcale mnie nie bola. W poprzedniej ciazy bolały niemiłosiernie. Dokucza mi permanentne zmęczenie, a odpocząć i polezec nie ma za bardzo jak bo półroczne dziecko i jeszcze praca. Ale daje jakos radę.
podziwiam cię wichurka. jak nie położę się z synkiem w ciągu dnia na drzemkę to nie wytrzymam od 15-16.00 dopadają mnie takie nudności i zawroty głowy że nie mogę wyrobić, ogólnie czuję się przemęczona choć zajmuje się tylko dziećmi i domem, wszystko robię na raty by się nie przemęczyć bo potem reszte dnia to męczarnia.
Kagusia u mnie na drzemke nie ma szans bo Hania ma drzemki w ciagu dnia po 15 minut. Jak ona zaśnie to zanim ja sie ułożę do drzemki ona sie budzi i nici ze spania
Zreszta bez przerwy jest cos do zrobienia i nawet jak maz jest w domu i sie nia zajmie to nieraz i tak trudno mi zasnąć bo tysiąc pięćset myśli w głowie. Ehh zycie...
Hej dziewczyny i ja się melduje wrocilismy z imienin teścia Niestety mimo iż padnięta chyba o spaniu mogfę zapomnieć. Oliwka nie chce za nic iść spać ehhh Jutro lecimy na pierwsze USG Trzymamy kciuki za wasze jutrzejsze wizyty
Ja już po sniadanku, i tak sobie myśle jak mi się to uda dzisiaj w pracy wysiedzieć skoro przez ostatni tydzien w godzinach 14-16 usypiałam z głową na blacie.. a dzisiaj zaczyna się moja popołudniowa zmiana eh..
Dzisiaj na 18.40 badanie- szczęscie i zarazem nerwy mnie rozpieraja
Hej mamuśki w końcu nadszedł wyczekiwany poniedziałek !! Jupii
Zaraz wstaje z łóżka ubieram sie i jadę do szpitala buziaki dla was i do usłyszenia pózniej
Hej,trzymam kciuki za wizytujące,doczekałyście sie od razu po proszę nam pisać jak dzidziole!
Nanulinka jak dziś samopoczucie?mam nadzieje że dużo lepiej
Wichurka pracujesz mając pół roczne dziecko,twarda z ciebie babeczka.Moja córka tez tak sypiała czasem ratowałam się stroną easysleep.info odgłos padającego deszczu działał na nią kojąco,ale to był kolkowiec więc może dlatego.Jak tam twoje mdłości?