Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lava Witamy!!!!!!
Mili Tak jak dziewczyny piszą, taki ból jajnikowo-okresowy to norma ;-) Mnie też teraz co chwilę coś pobolewa.
Michalina Chyba większość z nas ma wizyty między środą, a sobotą. Dawaj koniecznie znać jutro!!! :-)
A ja czekam co przyniesie ten tydzień, bo w pierwszej ciąży dowiedzieliśmy się w 5t1d i od razu zaczęłam wymiotować okrutnie. Oby ta ciąża była inna... ;-)
Mnie też pobolewa podbrzusze i to naprawdę jest norma we wczesnej ciąży. Właśnie ten objaw skłonił mnie do zrobienia testu. :-) No i ochota na miód, którego normalnie nienawidzę, a tylko w ciążach go zajadam.
Ewelak ja to samo, jakoś nic mi nie podchodzi za specjalnie, wczoraj mąż jadł gyros z sosem czosnkowym i mi zapachnialo, zjadłam kesa od niego i mało co nie zwrocilam
Mi za to dziś podeszło sushi. Pól dnia sie zastanawiałam na co mam ochotę. Glodna byłam ale nic mi nie podchodziło. Wreszcie padło na sushi. Oczywiscie z pieczona rybka. Hmmm pycha....