• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Patka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

My mieliśmy wszyscy jechac na połówkowe, ale dzisiaj zadzwonili do mężą z pracy, że musi być od rana w pracy i kicha. Musiałam zorganizować opiekę dla syna i jadę sama :(

Cześć dziewczyny:)

Będzie u nas 100% dziewczynka:-):-):-) tak się cieszę. Mój mąż dochodzi do siebie heheh:) Jak wyszliśmy wczoraj od lekarza to pierwsze usłyszałam "tak dziewczynka hm.. no to będę ją musiał pilnować żeby żaden facet jej nie skrzywdził" -uroczy hahaha
Malutka jest cała i zdrowa i waży 250g także waga prawidłowa. No i w końcu mogę się zabrać za wyprawkę!!

Apropo wizyt u lekarza to wczoraj byłam świadkiem jak para przede mną przechodziła dramat... dziewczyna w 3 mies. ciąży miała pierwsze usg prenatalne i się okazało że rączek nie ma i upośledzone, od razu skierowali ją na patologię ciąży i kolejne badania.. eh tak mi ich było żal... idzie się do lekarza i jedni wychodzą szczęśliwi a drudzy dramat przeżywają.. tylko współczuć.

Hihh to moj dzisiejszy drink z glukozy, nawet wam powiem ze mi smakowal :) wypilam zeby nie sklamac na dwa razy ale moze tez dlatego ze kupilam glukoze cytrynowa i to smakowalo jak bardzo slodka herbata z cytrynka tyle ze bez herbaty ;) teraz mam tu siedziec bite dwie godziny i pozniej drugie pobranie mnie czeka, wiec dobrze ze naladowalam telefon na ful, podreperuje swoje uczestnictwo tutaj ;)

Kobiety sluchajcie chyva bede zmieniac lekarza z prywatnego na normalnego ...bo jak dzonilam do swojej doktor i chcialam sie umowic na wizyte kontrolna ona czasu nie ma w poniedzialek jak co to 30 nawet mnie nic nie zapytala ...Doktor na odziale ze szpitala zqwsse sie interesowal i nie wiem co mam robic ....a na wizyte ide i tak do doktora do szpitala bo wyjscia nie mam

A ja wam powiem ze troche panikuje, i chyba sie dzis przejde do mojej gin przesunac wizyte na przyszly tydzien a moze jak sie uda to juz na jutro bo planowo mam 23 a od wczoraj wogole nie czuje malenstwa :( mialam teraz dwa tygodnie zapalenie oskrzeli i bralam antybiotyk i chce dla swietego spokoju czy tam w srodku z dzidzia wszystko ok, wczoraj wieczoren nawet plakalam przed spaniem mojemu P ze jestem przerazona bo mala sie nie rusza, no a on co? pocieszal mnie nic wiecej nie mogl zrobic

ewczis zmieniaj jak tamten ze szpitala Ci odpowiadał. Ja chodze na NFZ i terminy zawsze są, tzn. najwyżej wciskają mnie jako dodatkową, więc polecam.

erzsebeth jesteś hard corem ;P Mnie glukoza nie przeszkadza, ale żeby nazywać ją herbatą z cytryną... :) Już chyba bliżej końca jesteś. Kiedy wyniki?

aneczka gratuluję dziewczynki. Gdyby w piątek okazało się, że nasz chłopczyk zmieni się w dziewczynkę to mój mąż chyba by do porodu do siebie dochodził :)

Aneczka,gratuluję.....
Bardzo smutne to co piszesz,ciezka sytuacja....

Ewczis,Ty masz sie czuc bezpiecznie i komfortowo podczas wizytowki i gina,nie powinnas być olewana....

Erzsebeth,ja też od paru dni mam wielki spokój w brzuchu.....

reklama
Erzsebeth nie martw sie na zapas. Na tym etapie ciazy to normalnie ze nie zawsze i codziennie sie te ruchy czuje.
Ja sama ostatnio spanikowałam ale okazało sie ze ok.
Moze wizyty nie przesuwaj, ale jak Cie cos niepokoi to pojedź na IP i tam Ci zrobią usg i sie uspokoisz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry