Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jedna pediatra kazala mi dawac 2x dziennie po 5 kropelek cebion, a druga pediatra 3x po 10 kropelekDziewczyny a jak gotujecie warzywa, to gotujecie na parze czy w wodzie? Bo ja jutro małej chyba buraka ugoruję, bo z tymi słoiczkami to ubogo z wyborem warzyw.
Liluli współczuje siostrze, moja stara się 6 lat o dziecko, nawet już kilka razy invitro mieli, ale dalej działają. Raz poroniła, niestety oni w ogóle dzieci nie mają.
Dziewczyny a jak myślałam, że będę rodziła sn, to bałam się nie bólu, tylko że równo będę tam łaciną leciała
Dziewczyny ile dawałyście kropelek witaminy C ? Ja małej kupiłam, bo ten katar to konkretny ma, ale w sumie nic poza tym się nie dzieję. Jak do pn nie będzie lepiej, to idę z nią do lekarza.
Pumelova jak tam wizyta? Już wszystko drożne?![]()
a że nie miałam rozwarcia, kazali czekać, to uprosiłam jakąś kroplówe ze znieczuleniem
wszystko jest dla ludzi, to po co cierpieć? Jak mi poród da w kość bardziej to będę lepszą matką!?