reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova zapytam o Twój problem tej pani co do mnie przyjdzie mogę? Może coś poradzi.

Ola W no no szalejecie z tymi zębami ;) super :*

Liluli oby szybko gorączka u Was spadła ;*

Ja też chciałam znieczulenie i cały czas im o tym mówiłam ale u mnie to od 5cm do pełnego rozwarcia minęło ok 10min więc już szans nie było trzeba było rodzić :D

Wczoraj Iga super pływała na basenie, tylko nurkować nie chce bo jest wrzask ;) dzisiaj też mieliśmy iść ale jakiś kaszel u niej słyszę i raczej zostaniemy w domu dzisiaj.

reklama
Ola szalejecie z zębami. Ja już dawno mam gulke na prawym nadgarstku i najlepsze jest to że jak byłam u ortopedy to zapomniałam o tym, a teraz mam w marcu.
Liluli no biedny Szymuś.
My tzn ja i Grześ bo męża nie ma, idziemy dziś na 18 do koleżanki co ma roczna córkę. Może być ciekawie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A w ogóle to rozmawiam z mężem kiedy to będziemy rozszerzać dietę Igi, ze po nowym roku i w ogóle mówię mu co w necie poczytałam a on do mnie no bo wiesz ona już jadła krem z dyni :o zatkało mnie ! Na szczęście taki bez żadnych przypraw bez niczego bo szwagierka taki przyniosła miał być dla nas a sami mieliśmy sobie przyprawić bo oni nie używają przypraw.

Misia udanego spotkania :) Grześ na pewno będzie koleżeński :D

Ola W.idz najpierw do ortopedy,sprawdzi co sie dzieje .

Integral Szymek tez od wczoraj tylko na rekach ze mna. I spal w nocy tez ze mna.
Dobrze ze jeszcze tylko jedno szczepienie i do 12mcy spokoj.

Agniesia86 na katar podobno super sa plasterki aromaktiv

Misia milego wieczorku [emoji5]

Pumelova i co teraz z tym kanalikiem. Da sie to jeszcze jakos odetkac?

Ewella to teraz bedziesz wczesniej rozszerzac diete czy czekacie?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:)
Melduję że z teściową ok:) no chyba że w poniedziałek wywali nam jakąś kawę na ławę:)
Ola ja też od 2 miesięcy mam problem z lewym nadgarstkiem-boli...
Co do kondycji psychicznej już myślałam że jestem sama...non stop bym ryczała i osądzała siebie że nie jestem perfekcyjną mamą, wczoraj płakałam jak szalona dlatego że teściowa i R usypiali po południu Emilke a to przecież moja bajka...ehh
Następnym razem będę rodzić też bez znieczulenia,tylko gaz i basen:) do 4cm byłam w domu, zdychałam i w między czasie jadłam tartaletki z truskawkami-śmiesznie było hehe jak przyjechałam do szpitala po 5 gdz takich bolesnych skurczy to darłam się już w nieboglosy żeby mi coś dali i przynieśli mi.....paracetamol[emoji23]wtedy myślałam że pozabijam ich.Najgorszy ból był jak leżałam 2,5gdz pod ktg i nie mogłam chodzić, ale jak już wstałam i mnie zapeowadzili do sali z basenem to było lżej.No i jak gas dostałam to od razu ściągnęłam bluzeczke,legginsy,biustonosz i majteczki i bez wstydu wskoczyłam do wanny[emoji16]czułam się jakbym wypiła butelkę wina,super jest być na haju jak się rodzi:) Z perspektywy czasu tak sobie myślę że miałam piękny poród z cudownymi położonymi, które nawet mi świece pozapalały i pogasiły normalne światła żeby "romantycznie" było hehe
Wit c podaję, 5 kropelek dziennie
Teściowa poprała, poprasowała, pogotowała,jedyne co mnie wkurza to by Emilke ubierała w 5 warstw ubrań,nie dociera że dziecku ciepło no ale mówi mi że 30 lat temu uczono ich tak że jak dziecko ma zimne rączki czy stópki to już jest organizm wychłodzony i trudno jej zmienić poglądy.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

No i Leoś miał jakieś jazdy do 1 , Boże ja już nie miałam siły i mąż z Nim chodził. Co odłożenie do łóżka to darcie. Ale gorączki nie było, to wyglądało tak jakby go brzuszek bolał i jakby brakowało mu bliskości. Ciekawe jak dziś będzie. W ciągu dnia niby ok. Teraz śpi, a K przyszedł do mnie się przytulić i śpi na mnie:laugh2:

Dziś odkurzanie, mycie kominka i na reszcie spięłam pupsko i porobiłam zdjęcia wszystkim rzeczom na sprzedaż i zrobiłam pierwszą paczkę ubranek na sprzedaż, 50 szt. Wstawiłam je na olx i na kieleckiej grupie, to teraz czekamy, na prawdę się postarałam:laugh2: A i tak te moje aukcje gdziekolwiek raczej powodzenia nie miały heh.
Boże jaka jestem zmęczona, a usnąć nie mogę.

Rany poród... Co Wy? Nie macie co wspominać? Hehehe , ja nie chcę tego już nigdy przeżyć, drugi poród, milion prób wołania o znieczulenie, gaz , położna mająca mnie w pupie i każąca mi samej rodzić , a ićta w pierony.

Ostatnia edycja:
Aaa byłam wczoraj u lekarza z małą bo mi.robiła tydzień zielone kupy ale jest ok już.I lekarka mi powiedziała ze w tym okresie niemowlaki mogą mieć non stop katar,że to nie tak jest jak u dorosłych że po tygodniu przechodzi.Bo moja ma już z miesiąc ale już się jej kończy.Co do centyli to ona nawet nie jest w 3 centylu ale czytałam dużo na ten temat i po prostu ona należy do mniejszości tych dzieci,które po prostu z natury są małe i jest to uwarunkowane genetycznie.Dlatego lekarz mi powiedział że on w jej przypadku nawet nie patrzy na te siatki bo skoro rodzina R ma 150 w kapeluszu to nie.możemy spodziewać się po dziecku że będzie inne,najważniejsze że zdrowa.

Ja się zastanawiam co zrobić z ubrankami...bo mnie korci żeby.mieć drugie hehe
Powiedzcie mi czy przy tych jednoskładnikowych tabsach macie normalny okres?bo 2 razy miałam najnormalniejszy na świecie a teraz tylko jakieś skrzepy...A dwa dni temu śniło mi się że w ciąży jestem[emoji33]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry