Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ola to u nas na odwrót najpierw do buzi a jak się spojrzę to wyciąga i pokazuje co to
Bab u nas też przynoszenie mamusi, np żołędzie tyle że pojedynczo że zmywarki mi tak naczynia podaje, po jednej sztuce na reszcie koniec schylania
Misia, hehe, to u mnie wyciąga zawsze sztućce ze zmywarki i wkłada do szuflady. Nie ważne czy czyste czy brudne, jak tylko otworzę zmywarkę to od razu robi porządki.
Mój też mi daje listki i jakieś gałązki. Albo papierki
To moj otwiera szafe, wyciaga moje ubrania (,sukienki lub spodnie najlepsze) i zanosi do kosza na brudy...
A z paszcza to wklada szybko abym nie widziala a jak zobacze to ucieka abym nie wyjmowala, rzadko kiedy pokaze co tam ma.
Dziewczyny mialam nadzieje ze sie jakos udalo nam sie spotkac. No ale teraz pogoda gorsza, jesli juz to jakas sala zabaw. A druga sprawa to ze juz u mnie 39 tc wiec wiecie turlam sie.