reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan możesz być dumna że nie dzwoniłaś bo Twoja ciąża była bezproblemowa:p ja dzwoniłam z krwotokami.. [emoji14] raz pisałam bo miałam bakterie w moczu. A jak byłam w szpitalu to dzwonił i przychodził codziennie:)

Mąż umyl okna, ja leżę i pachne.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Was słonecznie! Jest taka piękna pogoda, więc sorry ale szkoda mi czasu na siedzenie w internecie :) Mam mnóstwo energii dziś, więc ogarnęłam już chałupkę, zasadziłam cebulkę na szczypiorek, biorę się za sałatkę jarzynową i gotowanie na kilka dni. No i obowiązkowo będę musiała dziś spacer zaliczyć :) Tata i mąż działają na piętrze i robią sufity podwieszane, więc ich też nakarmić muszę :) Miłego dnia wszystkim! :* Wieczorem postaram się nadrobić zaległości (albo jutro w szkole :))

Anet85 gdzie bedziesz rodzila? Do jakiego lekarza chodzisz?
A Ty też jesteś z NS?? ;)
Rodziła będę w szpitalu w NS, bo moją dwójkę tam rodziłam i byłam zadowolona. Do lekarza chodzę na NFZ, bo wczesnej chodziłam prywatnie, ale stwierdziłam że to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo jak jest dobrze to każdy jest dobry a jak się coś dzieje to każdy ręce umywa. Robiłam tylko Usg 3D w 12 tygodniu a za chwilę idę na połówkowe.

Spacerek już zaliczyłam, ale jest tak pięknie, że idę za chwilę jeszcze raz :D muszę spalić te placki ziemniaczane których się najadlam :p

Pumelova - w takim przypadku tez bym kochana dzwonila i to od razu :* super ze masz taka dobrą opieke[emoji14]mój mówił zeby dzwonic jak bedzie sie dzialo cos zlego ale jedynie raz jak plamiłam w 8 tyg to zamiast dzwonic , od razu jechalam na ip[emoji14]on potem oczywiscie powiedzial ze moglam zadzwonic do niego :p.
Mój w tygodniu bedzie myc okna [emoji41] za godzinke jedzie do pracy :( a ja z mama lece na spacerek[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A Ty też jesteś z NS?? ;)
Rodziła będę w szpitalu w NS, bo moją dwójkę tam rodziłam i byłam zadowolona. Do lekarza chodzę na NFZ, bo wczesnej chodziłam prywatnie, ale stwierdziłam że to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo jak jest dobrze to każdy jest dobry a jak się coś dzieje to każdy ręce umywa. Robiłam tylko Usg 3D w 12 tygodniu a za chwilę idę na połówkowe.

Spacerek już zaliczyłam, ale jest tak pięknie, że idę za chwilę jeszcze raz :D muszę spalić te placki ziemniaczane których się najadlam :p
Tak, tez bede rodzila w szpitalu. Ostatnio mialam tam pokoj jednoosobowy i nir wiem czy nie poprosic o dwójkę, bo bylo mi smutno. Ja na polowkowym bylam w novum, robiła je mloda lekarka z Krakowa. Pierwsze robiłam w Krynicy i tam wrażenia mialam bardziej pozytywne.

No z rodzicami nie poruszamy tematu fotelika , jest ok.
Piękna pogoda. Byliśmy już na spacerze, posprzątałam, poogarniałam ubrania zimowe, mąż zrobił carry, po którym poczułam na reszcie bobaska :biggrin2: Teraz chłopy śpią, potem pewnie też się przejdziemy. A i dziś auto dostaliśmy , na reszcie po 2,5 roku bez hehe:-p Czad, tylko musimy przerejestrować, trochę ogarnąć po swojemu i na reszcie trochę odetchniemy po pożyczaniu od rodziców. Miłego!

Tak, tez bede rodzila w szpitalu. Ostatnio mialam tam pokoj jednoosobowy i nir wiem czy nie poprosic o dwójkę, bo bylo mi smutno. Ja na polowkowym bylam w novum, robiła je mloda lekarka z Krakowa. Pierwsze robiłam w Krynicy i tam wrażenia mialam bardziej pozytywne.
Ja na pierwszym byłam w Novum, a teraz jadę do Krynicy :)

Hej,
Super pogoda na weekend się szykuje,piszecie o kawie,ja w każdej ciąży po mdlosciach czyli tak od 4 miesiąca pije 1 kawę parzona rano,
Ale macie super mężów ze nawet wam okna pomyja,ja to się muszę prosić o wyniesienie śmieci,no ale sama sobie jestem winna,tak wychowałam domowników,bo ja to z tych co "zrobię wszystko sama bo nikt tego lepiej nie zrobi",a teraz mam skutki,8 letnia córka ma 2 lewe ręce do wszystkiego.
bulkaasia się nie odzywala,martwię się co u niej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek daj znać jak pk sesji!

Megan, wysmaruj czosnkiem albo pasta, działa lepiej :) czosnek najlepiej.
Tak, to siara.

Mamusia chyba pisała, że teraz rzadziej będzie :)

Jestem nie do życia,. Tak mnie głowa boli a paracetamol nie działa.. Jeszcze. W domu koleżanki Judi to halasuja.. Ale poprasowalam.. Zaraz obiad i chciałabym poszyc, już dół do sliniakow naszykowalam..

Kasiulka bo usg w tym oktesie służy do sprawdzania tego co pisze na liście ale dodatkowo to czas sprawdzania płci i gdy chcemy wiedzieć to mówimy ale u nas i u znajomych sami zawsze pytają..
Kiedy masz teraz kolejne usg po polowkowym? To w 28?

Tea bulkasiaa pisze gdzie indziej, no cóż ;)

Zjadam, hamburgery domowe pycha ale ledwo sie ruszam od tej głowy..

reklama
Do góry