Truskawka trzymam kciuki z badanie. Też byliśmy końcem lutego. I to badanie ostatecznie nas uspokoiło co do naszego dzidziusia. Mała nawet nam pomachała rączką. U was też będzie dobrze.
Mój młody jest strasznym niejadkiem, i w wieku 8,5 roku waży ok20kg. Ale lekarka mówi, że jak wyniki ma dobre, to jest ok.
Pumelowa ja poprzednio rodziłam w klinice w Bielsku- Wapienicy. Po traumie po pierwszym porodzie który trwał 31 godz.nie zastanawiałam się ani sekundę. Tym razem mimo zdecydowanie większych kosztów niż 9 lat temu, i tak widzę siebie tylko tam. Wiadomo nikt za mnie nie urodzi, ale mam pewne znieczulenie, w razie braku postępu nie zwlekają z cc. I właśnie można sobie wybrać cc jeśli nie chcesz sn. Wspaniałe miejsce.
Curran_twins fajne uczucie jak bobasy walczą o miejsce w brzusiu. Ja kiedyś bardzo chciałam mieć bliźniaki, ale od kiedy przez 4 lata opiekowałam się dodatkowo bliźniakami moich pracodawców, wiem że to nie małe wyzwanie. Fajnie tak patrzeć jak dwa bobaski razem rosną i się rozwijają, a są zupełnie inne.
Dziewczyny ja dziś poleżałam prawie do 11.00 uwielbiam. Głód mnie wygonił z łóżka.
Obiad się kończy zapiekać, dziś mam ryż z jabłkami i barszczyk uraiński. Zawiozę mężowi obiadek do pracy i muszę jakieś porządki ogarnąć.
Miłego dnia dla pracujących i odpoczywających.