reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella pewnie mogą być migdały:) ja czasem daje po prostu trochę więcej kokosu.
Szkoda że Iga tak nie śpi, współczuję. Mi Agatka śpi po 15 minut chyba że się z nią położę wiwc śpię z nią godzinke, 2[emoji7]

Agniesia86 no widzisz nie ma tragedii! Szybciutko wyprostujecie wszystko:-))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova podziwiam Cie za te cwiczenia, ale ponoc, co nas nie zabije to nas wzmocni. A co do poronien to ja powinnam byla urodzic w tam tym roku 6 grudnia. Ale o tym juz nie mysle, ciesze sie,ze mam moja Gwiazdeczke.
A co do przebieranek to ja lubie:) kiedys pracowalam w przedszkolu I na przedstawienie ( zeby dzieciom razniej bylo) przebralam sie za kransala. A ja z tych niskopiennych jestem:p wiec zrobilam furore:D
Aniek wiem,ze sa rozni nauczyciele. Znam kilku osobiscie, ktorzy pomylili zawody. Zreszta ja bylam w ciazy to uczniowie tez mieli czasami ze mna ciezko, musieli znosic moje humory. Ale milo mi jak slysze, ze tesknia.

Uff to moja śpi ostatnio dużo a może jeszcze odsypia chrzciny... a niech śpi dziewczę. Ja za to mega zmęczona.
Dziś byłam w pracy na pożegnaniu kumpeli, przepracowala 21 lat, wszystkiego mnie nauczyła jak ja zaczynałam szkoda mi jej ale atmosfera w biurze zrobila się ciężka... kto wie czy od września nie będę szukać nowej pracy.
Moje dziewczyny w tym czasie wydrazyly dynię i nazbieraly cukiery.
Pumelova przykre wspomnienie a nasza panna zostala poczeta 1 listopada... czyli jutro roczek :)
Sernik upieczony, jutro obiad na świeżo zrobię.

Kasia poważnie? Moj tez ma jakas wysypke.. i wladnie sie zastanawiam o co chodzi :/
Ale powiedział co. Tym robic? :D

Pochwale sie: wczoraj Kuba próba trakcji ujemna. Kilka razu wyżej opisane ćwiczenie przez panią, przeze mnie i męża do przećwiczenia. Dzis kilka razy rano (dosłownie 2 minuty) i wieczorem i.... zrobiłam mu próbę trakcji i wyszła ok :D jestem duuuumna [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

agniesia86 podobno jak się coś robi 3 tygodnie to staje się to nawykiem- tak też się stało;) nie wiem co będziemy robić jak skończymy ćwiczenia bo nam to bardzo dzień układa:D

A czego uczysz? Pewnie pisałaś ale nie moje tematy to nie doczytalam.
Ale zainteresowałam się, bo moja teściowa jest nauczycielką;-)

Paninka ja 4.11 miałam już pozytywny test:D chociaż i tak byłam pewna że zaszłam;)

Ola gratuluję![emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]

Pumelova ja mysle ze jak wpadniemy w rytm to nawet to stanie sie dla nas przyjemne. Wogole ta lekarka mnoe tak pozytywnie nastawila. Poprostu lekarka z powolania.
A ja glownie nauczanie zintegrowane, kilka godzin przyrody mialam I biologii jeszcze, bo biologia to glowny moj kierunek. Z przedszkolnej I wczesnoszlonej robilam podyplomowke.

Ola to po prostu oznaka że jakiś wirus jest a wirus sam przechodzi,nie leczy się tego-samo przechodzi aczkolwiek u niemowlaka trzeba taki katarek obserwować bo może z tego wyniknąć zapalenie ucha,oskrzeli bądź gardła.Póki młoda ma tylko katar to mam się martwić.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka to ja jak pumelova, świadomość mi podpowiadala że jestem w ciąży. A przed świętem już miałam testy zrobione (3) a 4.11byłam na hcg

Ola w gratulacje! :)

Arturowi ciężko się przestawić przez zmianę czasu :/ o 19.30 robi się marudny, a mąż o 20.30 przyjeżdża do domu.A i tak kapany 21 to wstaje przed 7. A dzisiaj to nawet o 6 słyszałam ze stekal, musiałam Dac smoczka. Najgorzej to się przyzwyczaić do dobrego :)
Kawaler znowu poszedł spać.7.45

Agniesia86 Aaa to Ty maluszki uczysz[emoji173] :-)) teściowa szkoła średnia więc szkoda gadać co tam się wyprawia;-)

Emol moja chyba też nie umie się przestawić - za długo zwklekamy z ćwiczeniami i potem nie chce zasnac i trzeba nosic. Ale dziś mi zrobiła niespodziankę i spala do 4, wow.
Ja wiedziałam że zaszlam bo za.kazdym razem zachodzilismy przy pierwszym cyklu;-)

reklama
Witajcie,
Moja zasnela wlasnie, a wstala o 8, wczesniej pobudka o 4. Spala jednak niespokojnie, wiercila sie I pokwekiwala co jakis czas. Pierwsze proby cwiczen juz za nami. Nie powiem, zeby jej sie podobalo.
Pumelova ja uczac w gimnazjum mialm czasami dosc. Tym bardziej, ze biologia ciezki temat. Nawet lekcji budowy korzenia ciezko bylo przeprowadzic normalnie, bo juz mieli zdrozne skojarzenia. Mojej kolezance kiedys w zawodowce lawke wyniesli. Bo powiedziala, pierwsza lawka wyjsc. No to jej wyniesli lawke:D
ja sama nie wiem do konca czy wroce po macierzynskim do zawodu, czy sie nie przekwalifikuje.

Do góry