Marika92
Fanka BB :)
ŚlicznościDziewczyny nasz szkrabek [emoji7]
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ŚlicznościDziewczyny nasz szkrabek [emoji7]
![]()
![]()
![]()
Chyba tak ale ja tam się cieszę że tak szybko przynajmniej się mniej stresowałamCzemu za szybko? Ze trzeba bylo dluzej poczekac na dzialanie leku?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dziewczyny jakie macie zdanie na temat jedzenia cytrusów w ciąży? Można czy nie? Bo spotykam się z różnymi zdaniami i nie wiem czy mogę zjeść mandarynki![]()
Super! Gratulacje [emoji5]Dziewczyny nasz szkrabek [emoji7]
![]()
![]()
![]()
Ja ostatnio przez pomyłkę kupiłam myślałam, że to kiwi i się niemiło zaskoczyłam... Smak dla mnie taki, że wylalam [emoji16]Moją miłością jest sok Marwit Pomarańcza i Jarmuż [emoji7] ale też jem dużo mandarynek, pomarańczy, bananówjedyne nad czym się zastanawiam to marchew bo mówią, że zbyt dużo Wit A nie jest wskazane w ciąży, ale co to znaczy zbyt duża ? Jak zjem marchew do obiadu ugotowaną z bułką tartą raz w tyg to chyba nic się nie stanie nie ?
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Oo to ja znowu uwielbiam ten sokJa ostatnio przez pomyłkę kupiłam myślałam, że to kiwi i się niemiło zaskoczyłam... Smak dla mnie taki, że wylalam [emoji16]
![]()
Dobrze, że każda z nas lubi co innego bo gdyby wszystkie ciężarną "rzucały się" w sklepie na to samo to byłyby pustki jak w PRL-u [emoji16]Oo to ja znowu uwielbiam ten sok![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
DokładnieDobrze, że każda z nas lubi co innego bo gdyby wszystkie ciężarną "rzucały się" w sklepie na to samo to byłyby pustki jak w PRL-u [emoji16]
![]()