paulina1994
Fanka BB :)
Zleci zobaczyszJa tez stosuje lactacydoby dzisiejszy dzien zlecial szybko bo w czwartek rano wizyta
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zleci zobaczyszJa tez stosuje lactacydoby dzisiejszy dzien zlecial szybko bo w czwartek rano wizyta
Pewnie tak, tylko jak ja mam 2 razy dziennie luteine dopochwowo, która siłą rzeczy wypływa to nie wiem czy jest sens stosowania probiotyku dopochwowo bo zaczym on zdąży się rozpuścić to zacznie wylatywać z luteina :/Mnie lekarka poleciła probiotyk Invag i pomogło. Zależy na jakim etapie jest infekcja ale pałeczki kwasu mlekowego nie zaszkodzą.
Hahaha, ja mam tak samoJa nie dosyć, że się budzę kilka razy w nocy, śnią mi się niestworzone rzeczy to jeszcze jestem tak głodna, że zjadłabym pół lodówki, ale się powstrzymuje bo przecież ja po pierwszym trymestrze się nie ruszę jak tak dalej pójdzie :/ już słyszę, ale masz już ładny brzuszek (śmie wątpić czy to ciążowy w 8 tyg) [emoji23]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
A często wymiotujesz? To może być od podraznienia gardła.Dziewczyny czy wam.sie zdarza wymiotowac małymi skrzepkami krwi z rana lub nad ranem? jak ja przed chwila. Od paru razy zauważyłam skrzepki krwi.martwie się na następnej wizycie powiem lekarzowi lub mu esa wyślę.
![]()
Tez mi sie tak zdaje, jednak kazde wymioty podrazniaja gardlo a przy czestych to juz calkiem rany moga byc. Jak sie martwisz, to zadzwon do lekarza i zapytaj.A często wymiotujesz? To może być od podraznienia gardła.