kinga30
Fanka BB :)
To tak jak u mnieNie wiem ale chyba tak. W pierwszej ciąży jak na złość nawet wzdęć nie mialam a teraz przez nie wywaliło mi brzuch jak w 3cim miesiacu a przeciez ledwo drugi zaczęty :-)
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak u mnieNie wiem ale chyba tak. W pierwszej ciąży jak na złość nawet wzdęć nie mialam a teraz przez nie wywaliło mi brzuch jak w 3cim miesiacu a przeciez ledwo drugi zaczęty :-)
![]()
![]()
Ja tak mialam przez 2 dni przed terminem @ i potem jeszcze tydzien. Nic zlego sie nie dzialo. W pierwszej ciazy dosc dludo tak mialam. To chyba normalne.Dzieczyny a czy tez macie tak ze pobolewa was trochę podbrzusze tak jakby miała przyjść miesiączka? Czy jednak zawsze oznacza to coś złego ?
Ja tak mialam w dniach w ktorych powinna być @ a teraz to słabiej już. bardziej skurcze jelit czuje no i w pachwinach ukłucia ale juz mniej intensywneDzieczyny a czy tez macie tak ze pobolewa was trochę podbrzusze tak jakby miała przyjść miesiączka? Czy jednak zawsze oznacza to coś złego ?
Całkiem możliwe. Szczególnie, że nie przypominam sobie żebym dziś dwójkę robiła...Moze jakies wzdeciowo-jelitowe sprawy? Mnie tak czesto tetaz boli w roznych czesciach brzucha.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam tak w okolicach dni kiedy miała przyjść @.Dzieczyny a czy tez macie tak ze pobolewa was trochę podbrzusze tak jakby miała przyjść miesiączka? Czy jednak zawsze oznacza to coś złego ?